Çene Estetiği Metbor protezi cikarttim sonrasi

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Dilara kaya

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
82
12
18
29
Merhaba arkadaşlar 2017 18 Ekim salı normalde burun ameliyatı olucaktim dokotrum alt çenen de yapalim dedi cunki alt çene geride kalıyordu burunla aynı orantida olsun dedi ve bende tam dedim hic bir bilgim yoktu nasil olcak ne takılacak çeneme alt çene ucuna metboe protez takildi . herneyse ameliyat olduktan 2 ay sonra birden morluklar oluştu çene altinda sonra sisti birden sivilce gibi tanecikler oluştu ve onlar patladi direk doktorumu aradim durumu izzah ettim. Ve ilac tedavisine başlattı sonra anladim ki enfeksiyon kapmış ve o gun hersey basladi zor zamanlar. metbor alismistim metborun çıkartılıyor olmasinndan bile bilgim yoktu sonra 2 ay yine ilac tedevasi gordum Doktorum ameliyat ortamından çıkartıp temizleyip yine takicaz dedi metboru tamam dedim tekrar ameliyat oldum . ve tekrar temizlenip takilmasina ragmen iltap devam etti çene altindan surekli akıntı geliyordu vücudm kabul etmedi bi turlu pskolijim alt üst oldu cok çaresiz kalmıştım en sonunda gidip çıkarttırdım 2018 1 eylülde Çıkart tıktan sonra aynaya baktigimda cok tuaf geldi cunku metbora alismistim sonra şislikler gecti zamanla alt dudağım cok hasar gormustu şuanda agzimi kapatamiyorum bile alt çene cok gerildiği icin bilmiyorum napicam konusmam bile pelteklesti. Alt üst dudağım birbirine degmiyor aglamak istiyorum bu durum nasil duzelicek bilmiyorum ama buraya yazmak istedim

Fizik tedavi yüz ile ilgileniyor mu bilmiyorum ama konuşma terapisti faydalı olabilir belki. Nöroloğa görünün ve fizik tedavi imkanı var mı araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…