methotrexate ignesi hakkında acil lütfen kızlar

incim19

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
10
0
6
Yozgat
Merhaba arkadaslar benim size bir sorum olacak Pazartesi günü beta hcg değerim 64 idi salı akşam kanamam başladı Çarşamba günü 46 oldu kanama ve parça olarak düşüğüm devam etti 6 haftalık gebe idim bugün de 38 e düştü iki gün önce vücut atar dış gebelik değil demişti Dr ama şimdi bana bu iğneyi verdi kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım acil cevap yazın lütfen kızlar bas dönmesi de var ayrıca

O igne ya da hap kullanilirken hamile kalinmiyor cunku dusuge ya da bebekte kalici hasara sebep oluyor bence baska bi doktora git

O igne ya da hap kullanilirken hamile kalinmiyor cunku dusuge ya da bebekte kalici hasara sebep oluyor bence baska bi doktora git

Evet haklısın ağır bir iğne zaten var olan gebeliğimi bitirmek için beta hcg yi sıfırlamak için verdi ama değerim 38 çok yüksek değil düşmeZ mi ya ben bu iğneyi yumurtlama kalitesini düşürdüğü için kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım yaa

o iğne düşük yapmak için vuruluyo zaten dıs gebelik değilse ve betan düşüyosa vurulmana gerek yok eger vurulursan 6 ay hamile kalmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…