methotrexate iğnesi olma ihtimalim var? Çok yan etkisi oluyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Merhaba hanımlar.

Canım çok sıkkın bugün doktorum %90 dış gebelik ihtimali verdi.
Değerlerim yükseldi düşüp tekrar yükseldi en son 87ydi. 2 gün sonra tekrar test vereceğim ve büyük ihtimal methotrexate yapacağız dedi.
İğne çok ağırmış diye okudum çok can yakıyor mu. Bir de yan etkilerini yaşadınız mı?
Lütfen başına gelenler neler yaşadığını anlatabilir mi, çok stresliyim moralim bozuldu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun... Ben 1,5 yıl ara ile 2 kez dış gebelik yaşadım.. İlkinde tüpüm alındı. Diğerinde ise MTX iğne tedavisi ile gebelik sonlandırıldı... bana tek doz vuruldu... Evet iğne yapılırken çok ağrı yapıyor ve acıyor. ama ben başka herhangi bir yan etkisini yaşamadım... Sadece normalden biraz daha fazla saçlarımda dökülme oldu ama abartılacak şekilde değil....

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Değerim düşük olduğu için bir şey göremediler ama solda doktorun hoşuna gitmeyen bir şeyler vardı.

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Değerim düşük olduğu için bir şey göremediler ama solda doktorun hoşuna gitmeyen bir şeyler vardı.

Rica ederim. Keseyi tam görebilmeleri için zaten değerinizin 1000 lerin üzerinde olması gerekli... hakkınız da hayırlısı olsun ve asla ümidinizi kesmeyin ben 2 dış gebelik, 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebekten sonra normal yolla gebe kaldı.. ALLAH büyük dua edin bol bol

Sizi çok tebrik ederim. Sağlıkla gelsin yavrunuz.
Allahım hepimize sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…