Metiler draje hakkında yardım!!

Tugcesii

sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
326
652
28
Metiler kulanan veya daha önce kullanmış olan biri yardım edebilir mi 3 Mart’ta kürtaj oldum doktor ıcımde parça kalmış dedi bu ilacı verdi bunun la atacaksın sadece gunde uç defa 3gun iç dedi en son ki hapı bugun içtim bitti lekelenme olarak kanamam vardı az az akıntı oluyor sonra lekelenmeye dönüyordu hayla adet gibiyim ve bugun büyük pıhtılar attım ben bu hapın ne ye yaradığını bir türlü anlayamıyorum. Kimi insana kanaması var diye vermiyor Muş doktor eee bana bu hap kanama yaptı ?? Lütfen yardım edin neden böle oldu

Kİmsenin bilgisi yok mu

Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde kanamam normalden uzun sürdü. Rahim incelmediği için beta hcg değerim düşmüyodu. Doktor Rahim temizlensin diye verdi. O zaman kullandım. Kullandığında tekrar kanaman başlar demişti. Öyle de oldu

Ben histereskopi oldum kürtaj sonrası bkalan parçanın alınması için ilaç kullanmadım. İlacı şimdi verdi doktor lekelenmelerden daha hızlıca kurtulmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…