Yatak Odası Dekorasyonu MetinakpınarAydolap

spec

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
Selamlar bayanlar,
Aylar Temmuz'a doğru yaklaşırken beni aldı düğün ve ev döşeme telaşı. Henüz evimize hiçbir eşya almadık. İlk olarak ta raylı dolap siparişiyle başlamak istiyoruz. Bir kere yaptırıp evladiyelik kullanalım hayali içindeyiz. Aranızda MetinakpınarAydolap isimi firmadan sipariş yaptırmış olan ya da yaptıranı tanıyan var mı? Olumlu ya da olumsuz görüşe ihtiyacım var. Ayrıca "dolabı yaptırırken mutlaka şuna dikkat et" şeklindeki görüşlere de hiç hayır demem. :)

Şimdiden teşekkürler ;)

merhabalar öncelikle kullanışlı birşey yaptır içinde çekmeceleri rafları olabildiğince çok olmalı hazırlar o yönden çok kullanışsız,birde açık renk seç daha güzel durur,ben yaptırdım istediğim gibi çok sağlam yalnız rengini beğenmiyorum kahverengi şimdi alsam beyaz alırdım benim fikrim

Dolabımızı yaptırdık. Firma çizim konusunda saatler harcayarak yardımcı oldu. Teslimatı tam sözverdikleri gün ve saatte yaptılar. Son derece hızlı kurdular. Temmuza kadar dolabı kullanmayacağımız için kalitesini ileride yorumlarım ama teslimat süresince vaat ettikleri herşeyi yerine getirdiklerini belirtmeliyim.

NOT: Açık renk yaptırdık. Tavsiye için teşekkürler :)

Back
X