Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UnknownMs

Denizim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
1.748
6.839
158
44
Ankara
Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.

Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???

Yani belki de bartu kız için özeldir bilemeyiz :) metroda öylesine konuşmak için iğrenç bir konu olmuş ama erkekler de kızlar hakkında konuşuyorlar benzer şekillerde.
Lise öğrencileri 18 -19 yaşında da olabiliyorlar. Reşit ve ne yaptığının bilincinde ise yapacak bir şey yok.

Cinselliğin ben de her önüne gelenle yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama bunun kararını ben sadece kendi adıma verebilirim. Çocuğuma ancak cinsel eğitim ve doğru karar verebilme yetisi edindirmeye çalışırım. Sonrası kendi bileceği iş ben ne yaparsam yapayım...

Hikayeyi genç ağızla kurgulayamamışsınız inanmadım,kolej armalı çanta kullanmak da pek kalmadı artık. Ama evet yeni nesil böyle iyi mi kötü mü bilmiyorum cinsellikten bi haber neslin durumu da ortada. Üstelik bu çocukları da onlar yetiştirdi. İlerdi göreceğiz burada gencecik çocukları terbiyesizler ahlaksızlar diye eleştirmekle olmuyor yani

Genc yasta cinsellik yasadiklari halde "sürtünme yoluyla iliskiye girdin hamilemiyim" diye konular acmasini biliyorlar...
kimin kiminle yatip kalktigi benim umrumda degil fakat metroda/disarda bu tür konularin konusulmamasini bilmediklerine üzülüyorum...
ben almanyada yasadigim halde cafede/ metroda vs genclerin yatak odasi konulari konustuklarini duymadim.

Çok tuhaf...ne yaşadıkları bir yana, bir de başka yolcular duyacak kadar rahat böyle muhabbetler mi ediliyor.?

vajina kelimesi falan geçiyor...sizin duyduğunuzu bir erkek de duymuş olabilir.

Asıl erkeklerin ağzı bozuk, çok rahat konuşurlar... o kadar toplu taşımada yolculuk yaptım bir penis lafı duymadım.. :KK70:

Lise 4 reşit oldukları yaş.
Ayrıca belki kolej çantasını hala takan üniversiteye giden bir tıp olabilir.
Aslında hiç bir şekilde bizi ilgilendirmez.
Bahsedilen kızlar 13 14 yaş civarı ise evet sıkıntılı ama üniversiteye gitmek üzere ise çok da sıkıntı durum değil...
26 yaşındayım. Bizler de lisede çok utangaç olan nesildik tek sevgili ile lise biterdi.
Ama yeni nesil biraz daha özgür..

Cinsellik yasayan bir insanin iyi yada kotu diye nitelendirilmesi hep sacma gelmistir bana
Sirf sevisiyor diye nesili kotulemekde bizim gibi topumlara has sanirim

2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum

Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Bunun toplum ahlakiyla bir alakasi yok
Toplum ahlaki , hirsizlik , oldurmek , dolandirmak vs gibi eylemlerle bozulur , yoksa iki insanin birbiriyle sevismesiyle degil

Valla ilginç bi ortammış
Hem de okula gitme saatinde
Hem de kızılay metrosunda :)
Ben de binip duruyorum ama hep karşıma asık suratlı kamu personeli abiler ablalar çıkıyor
Birazdan yine binicem bi kulak kabartayım :D
Çok tuhaf...ne yaşadıkları bir yana, bir de başka yolcular duyacak kadar rahat böyle muhabbetler mi ediliyor.?

vajina kelimesi falan geçiyor...sizin duyduğunuzu bir erkek de duymuş olabilir.

Asıl erkeklerin ağzı bozuk, çok rahat konuşurlar... o kadar toplu taşımada yolculuk yaptım bir penis lafı duymadım.. :KK70:

Metroda böyle mi konuşuyolar? Yatakta nasıl diye sorarken sesini kısıp kulağına doğru söylemesi gerekirdi yani? Genelde hep böyle oluyor benim çevremde toplum içinde öyle açık açık yüksek sesle konuşulmaz.
Neyse inanmış gibi yapalım..
Belki bartu çok özel kız için. Özel biri tanımınıza mı uymuyor bartu? Yargıladığınız kısım ne ben anlayamadım?
Anlaşamıyolarsa sevişmesinler madem diyorsanız belki sonradan değişti bartu. Evleniyolarsa boşanmasınlar demek gibi.
Bir de sadece bu 2li sohbet sinirlerinizi bozmuş yer hatta vagon değiştirmişsiniz. Pek anlayışlı biri gibi gelmediniz bana.

Geri kafali biri degilim ama bizim zamanimizda ki 26 yasindayim cok gec bi zamanda degil sevgilimle opustum desen seni rezil ederlerdi.ben nisanlimla opustugumu bile arkadasima asla soylemedim soyleyemem de.bunlad daha kac yasinda birbirlerine anlattiklari seye bak.

Bu konunun amacı nedir peki?
Kalkıp yeni nesle saydıralım mı püüü nasıl cinsel ilişki yaşarlar mı diyelim?
Herkes cinsel ilişki yaşama konusunda özgür yeter ki korunmayı bilsinler :)
Hayir sanki sevismeyi bu nesil kesfetti
40 yasindayim , ben genckende sevisiyorduk yani

Cinsellik yasayan bir insanin iyi yada kotu diye nitelendirilmesi hep sacma gelmistir bana
Sirf sevisiyor diye nesili kotulemekde bizim gibi topumlara has sanirim

2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum

Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Bunun toplum ahlakiyla bir alakasi yok
Toplum ahlaki , hirsizlik , oldurmek , dolandirmak vs gibi eylemlerle bozulur , yoksa iki insanin birbiriyle sevismesiyle degil
Ne güzel yorum. :KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X