laa nefer kafa bizim burda otbüsler aynı bacım değişmedi
dimek tuzlaya bi ayrıcalık yapmışlar
Şuursuz karı 17 lerden mi bahsediyon? :mymeka:
Tabi onları değiştirmeyecek küçük onlar işine yaramıyor,körüklüleri aldıkötükedihüso
Hem onları alırsa minibüs yolunda minibüslerle rekabet edemez
Az önce tekrar bir şikayet yolladımkötükedihüso
Çok sinirliyimkötükedihüso
Gerekirse TÜKODER e yazıcamkötükedihüso
Şuursuz karı 17 lerden mi bahsediyon? :mymeka:
Tabi onları değiştirmeyecek küçük onlar işine yaramıyor,körüklüleri aldıkötükedihüso
Hem onları alırsa minibüs yolunda minibüslerle rekabet edemez
yok la 21A larda aynen duruyo
zaten diğerlerinin hepsi senelerdir aynı eski otbüslerden :roflol:
bi fark yok yane
ben e-5 i kullanıyorum genelde e her sabah ve akşam görüyorum o körüklüleri tuzla yakacık felan aceba sanamı denk geldi yiieewwruum
Demek küçükler kaldı
Sen değilmiydin bana hava atan. Bizim otobüslerimiz son model telefon kullanılmıyor. Sizinkiler gibi kağnı mı sandın? hatırladın mı mesajın aynen duruyor. :mymeka:
Ohhhh olmuş sana yaaa..hihoyyyt
Offf ya çekemiycem şu büyükşehiri. En iyisi ben küçük bir sahil kasabasına taşınayım. Ne çekecem büyükşehirin derdini allasen. Keşke öyle bir imkanım olsa, bir dakika durmam burdaşakkıdı
Ne diyon Sefertasi...
Bak bakem bi senden baska sikayet eden varmi
Bak bakem....
Ayrica basligi uzattigin icin Ceza Puani alirsin insallah...
ohh..canima degsin :icecream:
ben e-5 i kullanıyorum genelde e her sabah ve akşam görüyorum o körüklüleri tuzla yakacık felan aceba sanamı denk geldi yiieewwruum
Neferito ilona cadısı senin bölgeni almış. Yaşlandığın burdan belli ahh ahhh eskiden sen neymişsin be öyle
Offf ya çekemiycem şu büyükşehiri. En iyisi ben küçük bir sahil kasabasına taşınayım. Ne çekecem büyükşehirin derdini allasen. Keşke öyle bir imkanım olsa, bir dakika durmam burdaşakkıdı
Gel kuzum ben Diyarbakıra taşınıyorum . Oralarda hayat çok kolaymış :) 180 m2 kaloriferli evler 300 ytl. Ayrıca gider elele verip Mardini gezeriz bol bol, yakın ya, hatta Urfa filan, harika oralar hadi gel gidelim .
kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol:Sen Kuzuyu al Ankara dan götür eminim Ankaralılar sana her ay düzenli maaş bağlarlar:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?