Metrobüs

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
704
861
53
33
Merhaba kızlar . Adından da anlaşılacağı üzere bugün isten gelirken her günkü gibi metrobüse bindim. Hemen yakında bı oğlan vardı. Yakinimdaydi ona bakmadan bana baktığını hissettim. Ama hiç kafasını cevirmeden sürekli bakmaya devam edince dikkatimi cekti. Bende tipi neye benziyor diye merak ettim bı kere bakiyim dedim o sira göz göze geldik utandum bakamadım hemen kafamı çevirdim. Yüzünü yarım yamalak gordum ama gözlerini gördüm . Gözleri çok güzel bı yesildi. Yeşil gözü oldu olası çok brgenirim zaten. Biri bana bakarken asla bakamam çok utanırım. Bu yüzden ikinciye bakamadım bile. Ama ne bilim çok hosuma gitti. Konu acasim geldi . Yani bakışları sapik biri gibi değildi .bu insanalr metrobuste tanışıp nasıl devamını getiriyor anlamıyorum. E begeniyoz incegin Durak gelene kadar işte sonra kendi hayatına devam:) hayır arkamdan gelse bu sefer sapik durumuna düşmek de var. Tuhaf bı durum. Belki bı gün başka bı metrobuste tekrar karşılaşırız :) gözünden tanırim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…