metrodaki korku

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
Kızlar merhaba,
yeni evlendim ve iş yerime metroyla gitmek durumundayım. normalde metroyu kullanırım ve panik atak ya da daralma gibi hiç bir sorun yaşamadım. ancak dün ilk iş günümdü. metroya bindiğimde kalabalık üstüme gelmeye başladı. akşam dönüşte hiç bir sıkıntı yoktu. bu sabah tekrar işe gideren yolun yarısında gözüm kararmaya başladı ve neredeyse düşecekken beni otutturdular. metrodan inince soğuk soğuk terler döktüm. 10 d sonra kendime geldim. size de böyle oldu mu sebebi kahvaltı yapmamam mı? bir daha korkmadan nasıl bineceğim metroya :(

Kahvaltı yapmamış olmama bağlı tansiyon düşüklüğü... Bende de tansiyon rahatsızlığı var aç kalınca ve koştur koştur bişeyler yapınca soğuk soğuk terlerim ve gözüm kararır...

Tam kahvaltı dicektim yazmışsın zaten
Tansiyonıun düşmüştür.
En azından portakal suyu içip cık

Kahvaltı yapmamış olmama bağlı tansiyon düşüklüğü... Bende de tansiyon rahatsızlığı var aç kalınca ve koştur koştur bişeyler yapınca soğuk soğuk terlerim ve gözüm kararır...
aynen öyle oldu geç kalıyorum diye koştur koştur gittim.

Tam kahvaltı dicektim yazmışsın zaten
Tansiyonıun düşmüştür.
En azından portakal suyu içip cık
10 küsür yıldır çalışıyorum hiç kahvaltı yapmazdım. metro basık olduğundan mı acaba öyle oldu. meyve suyu yeterli mi ?

Arkadaşların dediğne katılıyorm tansıyonun duşmüş
Evden çıkarken azda bışey olsa atıştırda çık..

Kan şekeriniz düşmüş olmalı. Ayakta yaptığım otobüs ve metro yolculuklarında bana da olurdu. Gün içinde çok aç olmadığım zamanlarda dahi kan şekeri düşmesine bağlı olarak yaşardım. Metro otobüse göre daha havasız ve daha basık olduğu için metroda daha sık oluyor sanırım. Kahvaltı etmeden değil metroya binmek, evden çıkmamak lazım. Ayrıca çantanızda kuru meyve-kuru yemiş bulundurun az da olsa.

Bende metroda cok panik oluyorum tansiyonum dusuyor resmen o kalabaliktan dolayi ve korkuyorum itiraf etmek gerekirse :(

Akşamdan bişeyler hazırla 15 dakika önce kalk yemeye çalış. 15 dakika uyku sana birşey kazandırmaz ama kahvaltı vücudunu dengede tutar.

Back
X