Rüya Yorumları Mevlana Türbesi Görmek.. Lütfen yorummm

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
Arkadaşlarım dün gece rüyamda annemle iftara 1 saat kala pide almak için dışarı çıkıyorduk ama evimizde aç bir kedi vardı onunla uğraştık sonra daha zaman var deyip dışarı çıktık tam giderken bir kapı gibi bir şey vardı önünde bir bekçi vardı merak ettim ama girmedim pideyi alıp dönerken tekrar geçtik önünden geçtik bu sefer içeri girdik ve birkaç tane önemli insanının yattığı türbeymiş orası ama bunlardan ismini net hatırladığım Hz. Mevlana çünkü onun taşının önünde dua ettim ve dışarı çıktık sonra ben seneye kpssye gireceğim ve nerede gireceğimi haber veren bir zarf buldum bir lise adı yazıyordu.. Sizce anlamı nedir bilenler lütfen yorum yapsın..

merhabalar. gördüğünüz rüya çok hayırlı. buna benzer bi rüyayı önce annem sonra ben görmüştük. annem gördüğünde üniversite sınavlarına yeni girmiştim. rüyayı iyiye yorduk ve hayırlı bir bölüm kazanmayı başardım. hemen hemen sizinkine benzer bir rüyayı mezun olduktan sonra gördüm ve ertesinde çok iyi bir yere iş başvurum kabul edilmişti:) umuyorum sizede geleek müjdeli hayırlı bir habere işaret ediyor bu rüya. beklediğiniz yada çok istediğiniz bir şey varsa gerçekleşeceği olarak tabir edebiliriz.

Gerçekten teşekkür ederim yorumunuz için ben de iyiye yordum :) umarım öyle de olur dün çok istediğim bir hayalimi anneme anlattıktan sonra gördüm bu rüyayı ve çok etkilendim o yüzden de paylaşmak istedim :)

Back
X