- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Merhaba hanimlar bebek mevlutu konulari gundeme gelmeye basliyor :) iki ayri memleketten oldugumuz icin iki yerde olacak diye dusunuyoruz ama ben kucuk ikramliklarla yapmayi dusunuyordum. Annemle az once konusurken oyle olmaz pide olmali ya da tavuk pilav diyor. Dedim ki biz niye milletin karnini doyuruyoruz ki. Boyle mevlut olaylarinda yemek vermek cok sacma geliyor bana ozellikle cenaze mevlutlerinde.
Yok illa verilirmis az kisi cagiririz o zaman diyorum olmaz gittigim herkesi cagiririm diyor kaba bir hesapla yuz kisiyi geçer. Ee kuran okusun diye cagirdigimiz kisi de para aliyormus.bunlarin hepsi carpi 2 yerden bin lirayi gecer diye dusunuyorum. Mevlut yapmayip bu parayi ihtiyac sahibi birilerine vermek daha mantikli olmaz mi? Ya da cocuk esirgeme loseve falan bagislamak.
Illa yapilmali mi?
Yok illa verilirmis az kisi cagiririz o zaman diyorum olmaz gittigim herkesi cagiririm diyor kaba bir hesapla yuz kisiyi geçer. Ee kuran okusun diye cagirdigimiz kisi de para aliyormus.bunlarin hepsi carpi 2 yerden bin lirayi gecer diye dusunuyorum. Mevlut yapmayip bu parayi ihtiyac sahibi birilerine vermek daha mantikli olmaz mi? Ya da cocuk esirgeme loseve falan bagislamak.
Illa yapilmali mi?