Mevlut

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Slm kizlar
Kismetse bu cuma evimde mevludum var. Geçen hafta eşimin akraba kisisinin, mevludune gittik. Akraba kisisi, benim oraya kalbimi bozarak, ve ortalığı karıştırmak için geldiğimi iddaa etti. Sagolsun kv ise hic arkamda olmadı. Neyse gel gelelim bizim mevlüde. Kv aramis akraba kisisini "gel yapma etme "diyerekten ikna etti. Akraba ise ; gelerim falancada filancayla gelirim dedi.
Benim hazirligim 10 kisilik, neden extra insan getiriyosun? Gercekten hem cok sinirliyim hemde üzgün.... kv deye ne demeliyim...

Akraba kisisi, benim oraya kalbimi bozarak, ve ortalığı karıştırmak için geldiğimi iddaa etti.
Gaza getirmek gibi olmasın ama kayınvalidenizde sanırım bu kişinin haklı oldugunu düşünüyor ki ısrar kıyamet çağırmış.. Arayın açık açık benle böyle konuşan birini evimde istemiyorum diyin. Kayınvalidenizi bi güzel paylayın, kadın da gelirse yüzüne bile bakmayın.Gerekirse iptal edin mevlüdü. Hastayım filan diyin bi şey uydurun.

Slm kizlar
Kismetse bu cuma evimde mevludum var. Geçen hafta eşimin akraba kisisinin, mevludune gittik. Akraba kisisi, benim oraya kalbimi bozarak, ve ortalığı karıştırmak için geldiğimi iddaa etti. Sagolsun kv ise hic arkamda olmadı. Neyse gel gelelim bizim mevlüde. Kv aramis akraba kisisini "gel yapma etme "diyerekten ikna etti. Akraba ise ; gelerim falancada filancayla gelirim dedi.
Benim hazirligim 10 kisilik, neden extra insan getiriyosun? Gercekten hem cok sinirliyim hemde üzgün.... kv deye ne demeliyim...
Kayınvalidenize hiçbir şey demeyin, belki aranız düzelsin diye iyi niyetle çağırmıştır, gelecek akrabanızı da yanında getireceği kişileri de güleryüzle karşılayıp güzelce ağırlayın, ev sahipliği bunu gerektirir.

Bırak millet ne bulduysa onu yesin gelen kişiye kv illa bisiler sunar ;) tavrını koru bence mic mic olma ;) Allah kabul etsin şimdiden bol sabırlar da diiyim :işsiz:

Mevlüt yapacaksınız, hizmet değil.
Gelsinler, olduğu kadarını yer içer giderler. Kim geldi, kaç kişi getirdi gibi küçük hesaplar peşinde koşunca derdiniz bitmez sizin.

Valla pek anlayamadım ama benim de bir kaç davetim de kayınvalidem benden habersiz bir kaç kişiyi çağırmış zil çalınca öğrendim, bende en güzel şekilde ağırladım tavsiyem güleryüzlü ol ve utandır :KK52:

Akraba kisisi, benim oraya kalbimi bozarak, ve ortalığı karıştırmak için geldiğimi iddaa etti.
neye dayanarak böyle bi iddiada bulundu? Ayrıca ha 1 kişi eksik ha 1 kişi fazla mevlit bu Allah rızası için yiyeceği içeceği 2 bardak çay 3 kurabiye yani :kahve:

Cuma günü olan mevlüde hazırlığı kaç gün önceden yaptınız ki? Arttırın sayılarını. Maksat dua etmekse kalabalıkla dua daha güzel. Daha sonra “anne bana danışmadan lütfen tartıştığım kişilerle beni muhattap etme” diyebilirsiniz. Ama öncesinde sorun çıkartmayın.

10 kişilik hazırlık 15 kişiyede yeter olmadı yaptığınız hazırlığın miktarını artırın. Hem mevlüt bu canım çok kişi gelsin daha iyi, misafir bereketiyle gelir. Siz gelenlerin sayısına değil de onları kimin getirdiğine takıldınız. Önceki konuyu hatırlıuorum, senin için fesat çıkarmaya geldin demişlerdi. Asıl kendi fesat, içi pis :)
hakkında öyle düşündüğün bir insanın evine niye geliyorsunki. Enteresan vallahi. Artık insanların fitnazlığından midem bulanıyor.

Çağırmış bir kere gelme diyemezsin. Bu durumda yapacak bşy yok.

Kaynana neden israr kiyamet çağırıyor.demekki oda inanniyir akraba kisisine.kaynananiza soyleyin nasil cagirdiysa iptal etsin iptal etmiyirsada kadin geldiğinde ben cagirmadim kaynanam çağırdı diye laf carpitin.yerini bilmeyen kaynanalara akil fikir ver yarabbim nedir gelinlerin günahı

Back
X