Doğuma Hazırlık Mevlüt

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demekki2069

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
16
2
1
32
Merhaba kızlar ben ailemden ayrıyım evlılık sebebıyle. Suanda da gebeyım 4 aylık eşimin ailesi yok dencek kadar az bır kardesı bı annesı var burda kardesıde erkek konusmadgmz eltim ve kaynımı saymıyorum bile. Benım danısmak istedıgım su dogum yaptktan sonra aılem gelcek ama. 40na kadar kalamaz calısıyolarlar kardeslerımde aynı. Mevlut olayını nasıl yapmalıyım kımse yok bınada bı komsulukta yok eşim asosyal bıraz arkadası da yok hanımı olsun onla görüşeyim kendi içlerine kapanık bir aile kayınvalıdemde öyle içe kapanık bir aile ben bu mevlüt olayını nasıl yapmalıyım. Sizce varmı benım gbı olan yalnız anne adayları cevaplarsanız sevınırım kızlar

Yapmayın bu günlerde bence bende doğum yapicam kısmetse ama bebek görme olayına dahii müsade etmem kırkı çıksa da tehlike tehlikedir hatta kardeşim üni sınavına girecek onda bile tediginim kendi izolasyonumuzu sagliycaz

Henüz 4 aylıgım ama 6 ay sonrası için bile risklimi diyorsunuz

Henüz 4 aylıgım ama 6 ay sonrası için bile risklimi diyorsunuz
Bence süreci takip edin riske atmayın ilerde ne olur ona göre kendiniz yol cizersiniz ben biraz pinpirikliyimdir mevlüt yapmayi düşünmüyorum ben hiç dusunmedim açıkçası sadece bu süreçte riske atmayin demek için yazdim

Zaten yazdıgım gibi kimse yok cevremde bu virüs derdi olmasa bile eminim mevlüt istedgm gbi dolu dolu dualarla sevdiklerimle güzel bişe olmayacak kimsesizlik ne kötü bişeymis ya

Zaten yazdıgım gibi kimse yok cevremde bu virüs derdi olmasa bile eminim mevlüt istedgm gbi dolu dolu dualarla sevdiklerimle güzel bişe olmayacak kimsesizlik ne kötü bişeymis ya ☹
Öyle dusunmehin bence benim kinamda bile çok az kişi vardı ama çok kalabalık olan ne nişanı ne sözü ne düğünü degismezdm bazen insan çok heves edince az kişi de olsa unutulmaz olabilir gönlünüzü ferah tutun daha iyisini yapamazdm dediğiniz mevlüt yaparsınız insaah

İnşallah canım saol gece gece verdıgın desteğe

Salgın geçmedi virüsün aşısı bulunmadı hala mevlüt diyorsunuz.Cesaretinizi tebrik ederim gerçekten!

Canim bende 4 aylık hamileyim. Ilk önce allah bağışlasın. Eşimin ve benim ailem kalabalık sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama aranızda küçük bi mevlut yapın bence hem çocuğa nazar değmez. Hemde fazla kalabalık ortamda bulunmasın. Kimden mikrop hastalık geleceği hiç belli olmuyor. Çocuğu sevmek için öpüyolar. Çocuk mikrop alıyo ölüyor. Allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ama küçük bi mevlut tercih et bence

Oyle olcak zaten benım gbı olan varmı onu metak ettım tesekkurler saygılı yorumun ıcın

ben kızımda yapmadım birşey kaybettiğimide düşünmüyorum açıkçası.Ayrı ayrı olsakta hepimiz okuduk ki her zaman yaptığımız birşey bu.kizaten şu an pandemi sürecindeyiz en dikkatli olman gereken önce sen ve bebeğin.Tüm virüslere karşı risk grubundasın sonuçta.kimin nereye girip çıktığınıda bilemezsin bana kalırsa bir arkadaş kardeş abla ne olarak görürsen yapmamanı öneririm.en en en dikkat etmemiz gereken zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…