Bebek Beslenmesi Mevlüt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Datchev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2
0
1
35
merhaba kizim 5 aylik oldu ve dogdu günden berli hastanede
Mevlütünü de yapamadik
Hastaneden ciktiktan sorami yapilir yada simdi de yapa bilirmiyim bilgileriniz icin tesekürler

İstediğin zaman yapabilirsin canım herhangi bir şartı yok illa şu ay yapılacak diye ... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sizin isteginize bağlı bence hastane işleriniz bitsin sizde bebekte rahatlayın öyle okutun bunun bi zamani yok ben ilk kızımda 1 yaşinda okutmuştum

Canim oncelikle gecmis olsun bebisine bence hastane isiniz bitsin sonra yap mevlutunu bi rahatlayin once buyuk bir rahatsizlik degildir insallah

Cevaplariniz icin tesekürler
Saolun hastaneden nezaman cikizagimiz belli degil
Doktorlar 1 yasina kadar kesin hastanedeyiz diyolar
Bende kizim sagsalim ciksin öyle yapayim diye düsündüm ama simdi de yap diyenler var haklilarda daglik icin bi mevlüt okut diyolar ama iste bilmiyorum

Canim 1 yasina kadar hastane kalmanizi gerektiricek rahatsizligi nedir soylemek istersen Rabbim Safi adiyla sifasini versin insallah

Allah acil şifa versin. Önce sağlık önemli. Bebeğiniz sağlığına kavuşup, evine geldiğinde yaparsınız mevlüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…