- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
- Konu Sahibi matruska01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben çok beğendim ve hep böyle bir şey giymek istemiştim ve aldım, kayınvalidem ise daha şaşalı bir şey olsa daha iyi olur dedi tabi oda haklı ama sonuçta mevlütlü olcak açık ve çok renkli bir şey giymek istemiyorum ben. uygun bir dağınık topuz ve güzel ayakkabılar ile ve elbiseye göre belirgin masum bir makyaj ile bence iyi olur siz ne dersiniz kızlar
ama ben çok beğendim ve hep böyle bir şey giymek istemiştim ve aldım, kayınvalidem ise daha şaşalı bir şey olsa daha iyi olur dedi tabi oda haklı ama sonuçta mevlütlü olcak açık ve çok renkli bir şey giymek istemiyorum ben. uygun bir dağınık topuz ve güzel ayakkabılar ile ve elbiseye göre belirgin masum bir makyaj ile bence iyi olur siz ne dersiniz kızlar
ay teşekkür ederimm cnm arkadaşım şubatın ilk haftası olacak Allahın izni ile inş.ben beğendim tatlım ben de sadelikten yanayım
Eki Görüntüle 926951
tesettürlü değilim ama
dua kısmında başıma uygun bir örtü örteceğim. bizbize olacağız zaten
siyah olmasa daha iyi olmazmıydı:26:
mevlüt derken canım baştan sona mevlüt mü okutulacak, benim nişanıma yakın anneannem, ondan altı ay öncede dedem vefat etmişti.(allah rahmet eylesin).nişanım evde olmuştu ama baya da kalabalıktı. annem çok istemişti, ölülerimizin ruhu için bir de nişanımızın birlikteliğimizin hayırlı dualı olması için kendi imam olan amcam bir yasini şerif okumuştu, Türkçede dua etmişti.o esnada bende başıma tülbent atmıştım, gelen açık olan misafirlere de annem başörtüsü dağıtmıştı.
giydiğim nişanlığım da konularımda var, yani kısa kollu bişeydi ama ben sırf kuran okunacak diye değil, onu giymek istediğim için giymiştim.hayırlı olsun şimdiden
soruna gelice elbise modelin güzel, ama böyle koyu yeşi, yada bordo renk, ne bilim mavinin koyu bir tonu olsa daha iyi olur benim fikrim.