• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri mevlütlü bir nişan yapıcam ama kapalı bir bayan değilim bu elbisem sizce uygun mu

matruska01

Afra tafra afra tafra off puf
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
928
573
103
$uzun-kollu-tesettur-balik-elbise-modelleri-guzel-olmak-herkesin-hakki (2).webp

tesettürlü değilim ama
dua kısmında başıma uygun bir örtü örteceğim. bizbize olacağız zaten

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 926951

dua kısmında başıma uygun bir örtü örteceğim. bizbize olacağız zaten
ama ben çok beğendim ve hep böyle bir şey giymek istemiştim ve aldım, kayınvalidem ise daha şaşalı bir şey olsa daha iyi olur dedi tabi oda haklı ama sonuçta mevlütlü olcak açık ve çok renkli bir şey giymek istemiyorum ben. uygun bir dağınık topuz ve güzel ayakkabılar ile ve elbiseye göre belirgin masum bir makyaj ile bence iyi olur siz ne dersiniz kızlar

ama ben çok beğendim ve hep böyle bir şey giymek istemiştim ve aldım, kayınvalidem ise daha şaşalı bir şey olsa daha iyi olur dedi tabi oda haklı ama sonuçta mevlütlü olcak açık ve çok renkli bir şey giymek istemiyorum ben. uygun bir dağınık topuz ve güzel ayakkabılar ile ve elbiseye göre belirgin masum bir makyaj ile bence iyi olur siz ne dersiniz kızlar

ben beğendim tatlım ben de sadelikten yanayım

ben beğendim tatlım ben de sadelikten yanayım
ay teşekkür ederimm cnm arkadaşım şubatın ilk haftası olacak Allahın izni ile inş.
bu benim ikinci nişanım daha önce çalgılı olduğu için abiye giymiştim hevesimi aldım ama şimdi ise daha sade olsun istiyorum

Çok güzel bir elbise ve bence anlattığınız şekilde de gayet uygun olur, mutluluklar :8:

çok beğendim, nişan senin olduğundan biraz aksesuarla ışıltı katarsan hoş olur
Allah c.c. tamamına erdirsin.

elbise çok harika,uygun bir fiziğin varsa ve açık tenliysen çok güzel olur. ancak siyah renk ben tercih etmezdim en azından kendi nişanım için. mevlütlü bile olsa bu elbisenin pembe, kırmızı vs versiyonları daha uygun olabilirdi.

mevlüt derken canım baştan sona mevlüt mü okutulacak, benim nişanıma yakın anneannem, ondan altı ay öncede dedem vefat etmişti.(allah rahmet eylesin).nişanım evde olmuştu ama baya da kalabalıktı. annem çok istemişti, ölülerimizin ruhu için bir de nişanımızın birlikteliğimizin hayırlı dualı olması için kendi imam olan amcam bir yasini şerif okumuştu, Türkçede dua etmişti.o esnada bende başıma tülbent atmıştım, gelen açık olan misafirlere de annem başörtüsü dağıtmıştı.
giydiğim nişanlığım da konularımda var, yani kısa kollu bişeydi ama ben sırf kuran okunacak diye değil, onu giymek istediğim için giymiştim.hayırlı olsun şimdiden :16:

soruna gelice elbise modelin güzel, ama böyle koyu yeşi, yada bordo renk, ne bilim mavinin koyu bir tonu olsa daha iyi olur benim fikrim.

Son düzenleme:
aslında doğrusununz rengi karamsar gb. keşke kırmızını bulsaydım :( ama bende kimseyi kırmıcam gidip daha uygun bir şey alıcam bunu da bir başka yerde giyicem o zaman. öptm sizi

siyah olmasa daha iyi olmazmıydı:26:

mevlüt derken canım baştan sona mevlüt mü okutulacak, benim nişanıma yakın anneannem, ondan altı ay öncede dedem vefat etmişti.(allah rahmet eylesin).nişanım evde olmuştu ama baya da kalabalıktı. annem çok istemişti, ölülerimizin ruhu için bir de nişanımızın birlikteliğimizin hayırlı dualı olması için kendi imam olan amcam bir yasini şerif okumuştu, Türkçede dua etmişti.o esnada bende başıma tülbent atmıştım, gelen açık olan misafirlere de annem başörtüsü dağıtmıştı.
giydiğim nişanlığım da konularımda var, yani kısa kollu bişeydi ama ben sırf kuran okunacak diye değil, onu giymek istediğim için giymiştim.hayırlı olsun şimdiden :16:

soruna gelice elbise modelin güzel, ama böyle koyu yeşi, yada bordo renk, ne bilim mavinin koyu bir tonu olsa daha iyi olur benim fikrim.

evet cnm Allah kabul etsin inş. bizde öyle yapıcaz. dualar okunur. bende renkli bir şey bakayım bunuda başka bir düğünde filan giyerim. senin elbisene bakıcam bide

Back
X