Mevsim denize fal baktıran varmı? allak bullak oldum

sahra1986

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
43
7
16
39
Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay kadar önce internet üzerinden mevsim deniz diye birini bu siteden önermişlerdi. o zaman nasıl bir ruh halindeysem baktırmıştım. birkaç şeyi tutturdumu yoksa gerçekten bildimi bilmiyorum ozaman pek umursamamıştım. sonra bana sana özel birşey yapacağım demişti.ozamanlar yalnızdım kısmet açma tarzı saçmalıklarada pek inanmazdım. balık hafızam dan dolayı söylediklerini kayda almıştım. 1 2 ay içinde tanışacağım kişinin mesleğine kadar bilmiş ama ses kaydını dinlediğimde şok oldum.şuan görüştüğüm kişinin evlenmiş boşanmış olduğunu söylemişti. bugün boşanmış olduğunuda öğrendim ne yaptı bana bilmiyorum fal baktırma taraftarı bile değilim sana özel birşey yapacağım derken allah korusun büyü falan girmemiştir inşallah içine . büyüden çok korkuyorum. gerçi kendisi asla büyü yapmadığını söylemişti. ama içim hiç rahat değil.şu ana kadar ilişkim çok yolundaydı bu evlenip boşanma mevzusuna kadar.şimdi tekrar arayıp sormaya korkuyorum.

ayyy ben de tırstım zaten faldanda korkarım ama senin yerinde olsam sanırım bidaha baktırırdım

baktırdığım dönemde iyice bunalmıştım. baktırdıktan sonra ne yalan söyleyim biraz rahatlamıştım. şu fal baktırma ihtiyacı hissetmiyorum. ama merak da ediyorum. sanırım dayanamayıp arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…