Onlara da bascan hormonları , ilaçlarıhayır anlamadığım yıllardır sürekli bu konularda söylemleri olan saraçoğlu mecliste neden bir çalışma başlattırmıyor cumhurbaşkanı danışmanı olarak
meyve çekirdeklerini asla yemeyin. bu zehirler orda birikirmiş.
Onlara da bascan hormonları , ilaçları
Hasbel kader yaşıyoruz , herkes hasta , kimse dengeli beslenemiyor ( beslenemiyor bile dengelisini attım çöpe) , çocuklar aynı şekilde , büyüyor sorunlar teker teker ortaya çıkıyor. Kaç kişi 30'una 40'na gelmiş de hiç sorunu yok . Geç bir yaş mı bunlar ? Spor yapın diye bir yerlerini yırtıyorlar ama kimse şunlara bir el atmıyor. Sen vücuduna zehir aldıktan sonra spor yapsan ne yapmasan ne ?
Bu çok önemli bir şey , sadece açlığı geçiştirmek olarak görüyorlar durumu . Ekmekle de doyar bir insan ama ne kadar sağlıklı olur ve sağlıklı kalır orası mühim.
Bunların deneylerine maruz kalmada intihar mı etsem , yok ya canım acır o zamanMutantlara dönün emi
bilinçsiz çiftçilerin çılgınca ilaçlamaları yüzünden bu hale geldik
su üreticileri bilinçlendirsek bir olay çözülecek
valla canım ben üreticilerin bilinçsiz olduğundan şüpheliyim malesef, gerçekten bilinçsiz olsalar kendi yiyeceklerini ayrı yetiştirmezler, cezai yaptırım olmalı ama nerdeee
yakındır zaten toplumun yarıya yakını kansereee ne yicez, bu konu yıllardır gündem de ama kimsenin bişey yaptığı yok
yıllar önce hiç unutmuyorum arenada antalyada bi seracı, satacağı mallara ilacı basıp, kendi yiyecekleri sebze meyveleri ilaçsız yetiştiriyordu
bi tarafta ilaçlama sorunu bi tarafta gdo bi tarafta tohum sorunu, sanırım ilerde toplu olarak kanser olmamız lazım bunlar gerçekten bu kadar zararıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?