Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahYarın ameliyat olacam ben . İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırız.
Çok geçmiş olsun. Şu an daha iyi misiniz? Ne zaman taburcu oluyorsunuz.7 gündür hastanedeyim. Açık ameliyat oldum. Hoca demedi hangi kisttir diye. Bağırsak ve kist birbirine dolanmışti 40 cm İnce bağırsak alındı. Çok ağır bir vakaydim.
Bu nasil bir kist bizim tomografide de 10mm×5mm felan yaziyor ilaclida; ilacsizda boyle bir sey gorunmedi ultrasyonda da cok garip boyle bir bulgu yoktu cok endise ettim.Henüz doktora gitmedim. Bu kistin ilk teşhisi konulduğu zamanlarda doktorum şu an seni rahatsız ediyor mu dedi bende hayır demiştim. Ben rutin kontrole gittiğimde hiç belirtisi yokken öğrenmiştim. Doktor hazır hissettiğinde gel bir bakarız demişti ama asla vaktim olmadı yani ameliyat geçirmedim henüz benimde çok fikrim yok ve ara ara aklıma gelince çok darlanıyorumsizin şikayetiniz neydi ve mr mı ultrason mu nereden bakıldı
Ben geçen tekrar baktım 3 senedir büyüme göstermemiş. Şu anda şikayetim olmadığı için henüz ameliyat olmadım bir takım işlerim var bu ara çünkü. Doktor riskli değil dedi ama ameliyatla alınması gerekiyormuş.Bu nasil bir kist bizim tomografide de 10mm×5mm felan yaziyor ilaclida; ilacsizda boyle bir sey gorunmedi ultrasyonda da cok garip boyle bir bulgu yoktu cok endise ettim.
Riskli degilse neden ameliyatla aliniyor kiBen geçen tekrar baktım 3 senedir büyüme göstermemiş. Şu anda şikayetim olmadığı için henüz ameliyat olmadım bir takım işlerim var bu ara çünkü. Doktor riskli değil dedi ama ameliyatla alınması gerekiyormuş.
Senin boyutu nedirBen geçen tekrar baktım 3 senedir büyüme göstermemiş. Şu anda şikayetim olmadığı için henüz ameliyat olmadım bir takım işlerim var bu ara çünkü. Doktor riskli değil dedi ama ameliyatla alınması gerekiyormuş.
Çok geçmiş olsun,çok araştırmayın,doktor ne diyorsa yapın.Merhaba ben cok feci sıkintidayim arkadaslar yapilan böbrek tasi tomografimde mezenter bolgede 9 mm lenf nodu heterojenik seklinde yazilmis heterojen olmasi korkutuyor nolur bilgilendirebilir misiniz
Çok geçmiş olsun,çok araştırmayın,doktor ne diyorsa yapın.BanaMerhaba ben cok feci sıkintidayim arkadaslar yapilan böbrek tasi tomografimde mezenter bolgede 9 mm lenf nodu heterojenik seklinde yazilmis heterojen olmasi korkutuyor nolur bilgilendirebilir misiniz
Ben de öyle olmuştum.İnternetten bilemeyiz cok haklisiniz cumartesi gidicem kalbim cikiyo korkudan
Mesenter kisti nadir görünen ama tehlikeli olmayan bir kist türüdür.Genellikle iyi huyludur.Tekrarı şu ana kadar görülmemiş.Gen mutasyonu hastasiyim nadir hastaliklar isminde geciyor yani 2 evladim var hayattan cok korkuyorum 2.oglumun dogumu ile bunlari ogrendim mutasyon tasidigim icin genetik gecisle ogluma gecip gariplikler hissedince basladi hersey 2 senedir doktora gidip gelmekten ve uzulmekten artik bu kalici hasara yol acti cok korkutucu.Hepimiz insaniz korkuyoruz herkeste mutlaka risk var ama mezenter olayi bana artik yuh ya dedim umarim enfeksiyonel biseydir varsa da delircem