Yaptıklarından utansın dediği ev işlerine yardım etmemek sanırım. İnsallah atanırsın kendini strese sokma. Atanamazsanda özelde iş bulursun. Daha yeni mezunsun. Ama ailene kızıp evlenme sakın.Merhaba arkadaslar.Bugün diyetisyen olarak mezun oldum.22 yaşındayım ve hiç iş deneyimim yok.Duygusal boşluk içindeyim.Mezuniyet sürecini sizler nasıl atlattınız ve neler tavsiye edersiniz?
Ve de annem pasta almıstı mezuniyetimi kutlamak için.babama telefonda bunu söylediginde babam ne diye pasta aldın filan dedi galiba ki annem de ona "bosver yaptiklarindan o utansın" dedi. Ki suclanabilecegim hicbir seyim yok.benle tek sorunlari KPSS calistigim icin hep odamda durmak.
Yani ailemle de kötüyüm malesef kendi aldıkları pastaya da laf ediyorlar
Galiba atanamazsam evlenmem gerek
Ama duygusal boslukta kötı sonucta.yani hayatımda deger verebilecegim bir erkek olsa daha mutlu olurdumCanım evliliği kurtuluş olarak görme. O niyetle evlendiğin kişi çok yüksek ihtimalle bunu anlayacak ve ileride sana karşı kullanacaktır. Sen kendine güven sadece. Atanamasan da özelde çalış.
Hayatında bir erkek olsun ama evlenmen şart değil. daha yaşın çok genç önce biraz sev tanı zamanla evlilik olur.Ama
Ama duygusal boslukta kötı sonucta.yani hayatımda deger verebilecegim bir erkek olsa daha mutlu olurdum
Yaptıklarından utansın dediği ev işlerine yardım etmemek sanırım. İnsallah atanırsın kendini strese sokma. Atanamazsanda özelde iş bulursun. Daha yeni mezunsun. Ama ailene kızıp evlenme sakın.
Merhaba arkadaslar.Bugün diyetisyen olarak mezun oldum.22 yaşındayım ve hiç iş deneyimim yok.Duygusal boşluk içindeyim.Mezuniyet sürecini sizler nasıl atlattınız ve neler tavsiye edersiniz?
Ve de annem pasta almıstı mezuniyetimi kutlamak için.babama telefonda bunu söylediginde babam ne diye pasta aldın filan dedi galiba ki annem de ona "bosver yaptiklarindan o utansın" dedi. Ki suclanabilecegim hicbir seyim yok.benle tek sorunlari KPSS calistigim icin hep odamda durmak.
Yani ailemle de kötüyüm malesef kendi aldıkları pastaya da laf ediyorlar
Galiba atanamazsam evlenmem gerek
Mutlu olmanız için bir erkeğe ihtiyacınız yok ileride bi erkek olursa mutlu olurum düşüncesinde ilerlerseniz daima mutsuz olursunuz. Erkekler düşündüğümüz , hayal ettiğimiz gibi değiller mutlu olurum diye yola çıkıp perişan olmakta vardır yolun sonunda hiç bir erkek garantilemez mutluluğu sadece inandırırlar. Kaldı ki iyiy anlaşabileceğiniz bir dostta bulabilirsiniz illa sevgili şart mı ? gençsiniz tecrübe etmeniz gereken şeyler var hemen evlenmek niye ? daha kötü olabilirsiniz inanın gençken tadını çıkarın bırakın evliliği.Ama
Ama duygusal boslukta kötı sonucta.yani hayatımda deger verebilecegim bir erkek olsa daha mutlu olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?