Mezun olmak ve kpss

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.281
2.196
133
Merhaba arkadaslar.Bugün diyetisyen olarak mezun oldum.22 yaşındayım ve hiç iş deneyimim yok.Duygusal boşluk içindeyim.Mezuniyet sürecini sizler nasıl atlattınız ve neler tavsiye edersiniz?

Ve de annem pasta almıstı mezuniyetimi kutlamak için.babama telefonda bunu söylediginde babam ne diye pasta aldın filan dedi galiba ki annem de ona "bosver yaptiklarindan o utansın" dedi. Ki suclanabilecegim hicbir seyim yok.benle tek sorunlari KPSS calistigim icin hep odamda durmak.
Yani ailemle de kötüyüm malesef kendi aldıkları pastaya da laf ediyorlar :(
Galiba atanamazsam evlenmem gerek

Canım evliliği kurtuluş olarak görme. O niyetle evlendiğin kişi çok yüksek ihtimalle bunu anlayacak ve ileride sana karşı kullanacaktır. Sen kendine güven sadece. Atanamasan da özelde çalış.

Merhaba arkadaslar.Bugün diyetisyen olarak mezun oldum.22 yaşındayım ve hiç iş deneyimim yok.Duygusal boşluk içindeyim.Mezuniyet sürecini sizler nasıl atlattınız ve neler tavsiye edersiniz?

Ve de annem pasta almıstı mezuniyetimi kutlamak için.babama telefonda bunu söylediginde babam ne diye pasta aldın filan dedi galiba ki annem de ona "bosver yaptiklarindan o utansın" dedi. Ki suclanabilecegim hicbir seyim yok.benle tek sorunlari KPSS calistigim icin hep odamda durmak.
Yani ailemle de kötüyüm malesef kendi aldıkları pastaya da laf ediyorlar :(
Yaptıklarından utansın dediği ev işlerine yardım etmemek sanırım. İnsallah atanırsın kendini strese sokma. Atanamazsanda özelde iş bulursun. Daha yeni mezunsun. Ama ailene kızıp evlenme sakın.

Ama
Canım evliliği kurtuluş olarak görme. O niyetle evlendiğin kişi çok yüksek ihtimalle bunu anlayacak ve ileride sana karşı kullanacaktır. Sen kendine güven sadece. Atanamasan da özelde çalış.
Ama duygusal boslukta kötı sonucta.yani hayatımda deger verebilecegim bir erkek olsa daha mutlu olurdum

Yaptıklarından utansın dediği ev işlerine yardım etmemek sanırım. İnsallah atanırsın kendini strese sokma. Atanamazsanda özelde iş bulursun. Daha yeni mezunsun. Ama ailene kızıp evlenme sakın.

Cok uzüldum oyle demesine.Aramiz bozuktu biraz bir hafta oncesinde.bugun mezuniyetim oldu diye pasta almistı,sarma sarmistı.ama babamla o konusması bu yaptıklarıni yok etti gözümde :(

Özelde de çalışabilirsin ya da ilerde kendine bir yer açarsın instadan ve youtubeda videolar paylaşıp kendini tanıtırsın öyle popüler çok diyetisyen var umudunu kaybetme her bölümde işsizlik var herkes kpss düşünüyor bir şekilde insanlar çabalıyor evliliği kaçış görme çok pişman olursun

Yani ailemle de kötüyüm malesef kendi aldıkları pastaya da laf ediyorlar :KK43:

..

Evlenme zorunluluğu sizin fikriniz mi yoksa ailenizin diretmesi mi?
Kpss çalıştığınız için odadan çıkmamanız bu denli bir soruna yol açmaz.Konunun özüne inmelisiniz bence

Ama

Ama duygusal boslukta kötı sonucta.yani hayatımda deger verebilecegim bir erkek olsa daha mutlu olurdum
Mutlu olmanız için bir erkeğe ihtiyacınız yok ileride bi erkek olursa mutlu olurum düşüncesinde ilerlerseniz daima mutsuz olursunuz. Erkekler düşündüğümüz , hayal ettiğimiz gibi değiller mutlu olurum diye yola çıkıp perişan olmakta vardır yolun sonunda hiç bir erkek garantilemez mutluluğu sadece inandırırlar. Kaldı ki iyiy anlaşabileceğiniz bir dostta bulabilirsiniz illa sevgili şart mı ? gençsiniz tecrübe etmeniz gereken şeyler var hemen evlenmek niye ? daha kötü olabilirsiniz inanın gençken tadını çıkarın bırakın evliliği.

Kötününde kötüsü vardır bende bu sene tercih yapacağım 21 yaşındayım :) siz mezun oldunuz diyetisyenlikten iş bulabilirsiniz ben ise hala nereye yazsam açıktan mı okusam 4 senelik mi 2 senelik mi okusam diye düşünüyorum düşünmekten uyuyamıyorum bile :)

Kötününde kötüsü vardır inanın bu şikayet ettiğiniz günleri bile ileride arayabilirsiniz ben bunu çok sonradan farkettim :) endişelenmeyin , ailenizi duymayın :)

Back
X