lavitaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 113 2 46 Bolu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lavitaa #1 Kızlar 3 kombin var elimde. Sizce hangisi?? *tenim açık, sarışınım,160 boyum 46 kiloyum. Son düzenleme: 29 Nisan 2013
daredevil7845 Oriflame Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 239 6 96 Ankara 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lavitaa #2 aslında birinci resim cok havalı ama madem açık tenlisin siyah daha iyi gider, aslında kırmızı da çok ama mezuniyet için biraz basit gibime geldi
aslında birinci resim cok havalı ama madem açık tenlisin siyah daha iyi gider, aslında kırmızı da çok ama mezuniyet için biraz basit gibime geldi
lavitaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 113 2 46 Bolu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lavitaa #3 daredevil7845 .!.: aslında birinci resim cok havalı ama madem açık tenlisin siyah daha iyi gider, aslında kırmızı da çok ama mezuniyet için biraz basit gibime geldi Genişletmek için tıkla... bende birinci resimdeki elbiseye bayıldım.. rengini değiştirip yine o tarz bi elbise düşündüm ama renk bulamadımm ?
daredevil7845 .!.: aslında birinci resim cok havalı ama madem açık tenlisin siyah daha iyi gider, aslında kırmızı da çok ama mezuniyet için biraz basit gibime geldi Genişletmek için tıkla... bende birinci resimdeki elbiseye bayıldım.. rengini değiştirip yine o tarz bi elbise düşündüm ama renk bulamadımm ?
daredevil7845 Oriflame Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 239 6 96 Ankara 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lavitaa #4 bence siyah çok seksi, hem sırt dekoltesi harika hem de super mini ama ben bu kadar kısa giymeye cesaret edemezdim siyahın önden görünümü varmı
bence siyah çok seksi, hem sırt dekoltesi harika hem de super mini ama ben bu kadar kısa giymeye cesaret edemezdim siyahın önden görünümü varmı
lavitaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 113 2 46 Bolu 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lavitaa #5 daredevil7845 .!.: bence siyah çok seksi, hem sırt dekoltesi harika hem de super mini ama ben bu kadar kısa giymeye cesaret edemezdim siyahın önden görünümü varmı Genişletmek için tıkla... fotoğraftaki kızın boyu çok uzun benden bende zaten mini olmaz mini de giymem ,, vardı ama bulamadım önü dümdüz ve sade , zaten arkası dekolteli olduğu için önünün sade olması daha iyi sanırım
daredevil7845 .!.: bence siyah çok seksi, hem sırt dekoltesi harika hem de super mini ama ben bu kadar kısa giymeye cesaret edemezdim siyahın önden görünümü varmı Genişletmek için tıkla... fotoğraftaki kızın boyu çok uzun benden bende zaten mini olmaz mini de giymem ,, vardı ama bulamadım önü dümdüz ve sade , zaten arkası dekolteli olduğu için önünün sade olması daha iyi sanırım