Mezuniyet Elbisesini Ne Yapsam? ne olur bir fikir verin... :(

mavi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
16
0
86
Adana
şimdi ben üniversiteden mezunun oluyorum ve 7 haziran da mezuniyet gecesi var. ama bulunduğum şehirde her yere baktım bana göre hiçbirşey yok ( biraz sadelik takıntısı var süslü abiyeleri sevmem) . mezuniyet için belli bir para da biriktirmiştim. baktım hiçbirşey beğenemedim ipekyoldan çok ama çok sade ( aslında arkadaşların seçtikleri elbiselere bakınca bayağı sade) kalan elbiseyi mecburiyetten alacaktım.ama sonra adl dan bir elbise gördüm ama çok para 500tl tam tamına. eğer adl elbiseyi alırsam annemlerin bana bayağı elbise için para vemeleri gerekiyor yani biriktirdiğim para yetmiyor ama ipekyoldaki o elbiseyi alırsam param fazlasıyla yetiyor sizce ne yapmalıyım mezuniyet elbisesi için 500tl verilir mi.elbiselerin resimleri alttaki linklerde vereceğim ne olur fikir istiyorum... siz olsanız ne yapardınız

adl elbise; (benim almayı düşündüğüm siyah renkte)

http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2012/03/adl_2012_ilkbahar_yaz_6.jpg için Google Görsel Sonuçları

ipekyoldaki elbise beyaz olan;
http://www.modadekorasyon.info/ipek...delleri.html/ipekyol-ilkbahar-yaz-koleksiyonu

Son düzenleme:
Canım mezuniyet için elbise seçmek çok zor bilirim. İpekyol olanı göremedim maalesef ama adl olanı hiç beğenmedim. Bana kalırsa mezuniyet elbisesi kesinlikle kısa olmalı. Diz üstü uçuşan etekli bişiler olabilir mesela. Uzun uzun abiye elbiseleri hiç yakıştırmıyorum mezuniyet balolarına. Bu tabi benim fikrim benim zevkim sen ne düşünürsün bilemem.

500 tl normalin biraz üstünde bir fiyat ama zaten doğru düzgün bişiler almaya kalksan 300den aşağı bişey bulamazsın. Eğer çok beğendiysen içine sindiyse ailenden biraz yardım almanda bir sakınca görmüyorum ben.

Beyaz elbise gayet zarif bence, adl'deki de güzel ama fazla modern keskin hatları var, o elbiseyi bikaç yıl sonra kullanıp kullanamayacağın ya da yıllar sonra mezuniyet resimlerine bakan çocuklarının gülmeyeceği kesin değil, ben klasikleri tercih ederim herzaman. Bir de şu var adl'deki elbiseyi giyebilmek için kesinlikle uzun ince ve basensiz bir kız olman gerek.

Buarada şimdi ipekyolun sitesine girip o beyaz elbiseye yeniden baktım da o da çok çekici gelmedi bana. Bu sezonun ipekyol katalogunda beyaz sırtı açık ip ip gelen başka bir elbise var bir de pembe uçuş uçuş bir elbise daha var fiyatlarına bakmadım ama çok güzel gözüküyor ikiside gittiğinde bir onları da dene bence

Son düzenleme:
Ben adL'i beğendim
İpekyoldaki pek belli değil ama kötü birşeye benzemiyor
Eğer 500lira verirsem zora gireriz diyosan,beyazı giyebilirsin
Ama diğerinide çok beğendim diyosan bi kere mezuniyet partin olacak unutma

Beyaz elbise gayet zarif bence, adl'deki de güzel ama fazla modern keskin hatları var, o elbiseyi bikaç yıl sonra kullanıp kullanamayacağın ya da yıllar sonra mezuniyet resimlerine bakan çocuklarının gülmeyeceği kesin değil, ben klasikleri tercih ederim herzaman. Bir de şu var adl'deki elbiseyi giyebilmek için kesinlikle uzun ince ve basensiz bir kız olman gerek.

zaten adl daki almayı düşündüğüm elbise siyah renkte,resimdeki renk değil yani. denedim elbiseyi çok da beğendim ama çok pahalı. beyaz olan da çok güzel ama sanki fazla sade olacakmış gibi geliyor. çok kararsızım :(

zaten adl daki almayı düşündüğüm elbise siyah renkte,resimdeki renk değil yani. denedim elbiseyi çok da beğendim ama çok pahalı. beyaz olan da çok güzel ama sanki fazla sade olacakmış gibi geliyor. çok kararsızım :(

Beyaz olanın fiyatı ne kadar? Normalde ipekyol adl'den daha pahalı bir marka, ama beyaz elbiseyi casual saydıkları için daha ucuz sanırım adlnin gece elbisesinden.Buarada fiyatını göremiyorum ama şu nasıl? Benim mezun olasım geldi görünce.

$pembe elbise.webp

Ben adl'dekini hic begenmedim sahsen, hem de pahaliymis da zaten. Ipekyol'dakinin boyu ve etegi cok belli olmuyor ama gordugum kadariyla gayet guzel.

Beyaz olanın fiyatı ne kadar? Normalde ipekyol adl'den daha pahalı bir marka, ama beyaz elbiseyi casual saydıkları için daha ucuz sanırım adlnin gece elbisesinden.Buarada fiyatını göremiyorum ama şu nasıl? Benim mezun olasım geldi görünce.

Eki Görüntüle 418402

beyaz olan da pahalı ama okadar değil 250 tl... :41: senin altta gösterdiğin elbiseyide biliyorum ona bende bayıldım ama ama tam 1000tl, adl deki elbiseden 2 tane alnır yani :52:

Son düzenleme:
Ben adl'dekini hic begenmedim sahsen, hem de pahaliymis da zaten. Ipekyol'dakinin boyu ve etegi cok belli olmuyor ama gordugum kadariyla gayet guzel.

beyaz elbisenin boyu diskapağı hizasında ama ben onu diskapağının üstünde kestiririm alırsam:51:

Adana'da yaşıyormuşsun. 500 tllik elbise diyorsun , şok geçirdim.
Bir asgari ücretin 200 tl eksiği , kiiii bunun ayakkabısı, saçı,makyajı,çantası ,takısı var.
Ben 500 tl ye hepsiyle ulaştım.
220 tl idi elbisem. Üstelik İzmir'deyim.
Bence araştır bulabilirsin, pahalı markalara gitmene gerek yok. Ayrıca o Adl nin elbisesi çooooook kötü yahu...
Beyaz çok şık sade bence.
Bir kere giyeceğin bir şeye asgari ücret yatırılmaz canım.

Son düzenleme:
Tr de gercekten elbiseler cok pahaliymis:S
Asagidaki link bir online satis yeri ve elbiseler hem güzel hem uygun.
Ben party elbiselerine ayarladim sol yukardan istediginiz elbise cesidini secebilirsiniz, maxi elbise , mini elbise falan.

Partykleider online kaufen & bestellen | stylefruits.de

Kücük bir not: burasi Almanya da bir online satis sitesi

Son düzenleme:
Bence sen üniversiteden yada yurttan falan adanalı birine sor mutlaka bu tarz kıyafetlerin uygun fiyata satıldığı bi yer semt vs. vardır,500 tl elbiseye veriilirmi ya

Canim kotonda cok sik tuba unsal ve hakan ak. Nin cok sade sik hem uzun hemde uzun cok uyguna abiyeleri var.tabi pisti olman ihtimali daha yuksek

canım ben çok pimpirikliydim mezuniyet elbisem için:) baya da para döktüm, istanbula gittim elbise seçmeye (şimdi çok saçma geliyor buarada=)) sonra okadar para üstüne yol parası fln filan değdi mi değmedi:D mezuniyet birkaç saatten ibaretti ve gecenin sonunda biraz pişmanlık yaşadım:) gerçi hala kendimi teselli ediyorum o elbiseyi evlenen ilk yakın akrabam veya arkadaşımda giyebilirim belki diye=)))

bence ortasını bul hem içine sinsin hemde seni zora sokmasın,bence ararsan bulursun sanırım adanada yaşıyorsun seçeneğin wardır diye düşünüyorum:)

malesef artık adana da yaşamıyorum.bulunduğum şehirde ise alternatifler çok az tuba ünsal loves koleksyonu bile yok alternatifim ya bu iki elbise yada allı pullu koca karı abiyeleri :(

malesef artık adana da yaşamıyorum.bulunduğum şehirde ise alternatifler çok az tuba ünsal loves koleksyonu bile yok alternatifim ya bu iki elbise yada allı pullu koca karı abiyeleri :(

O zaman ipekyol olan bence, zaten üstte bir arkadaşın söylediği gibi o kadar aman aman olmuyor ki mezuniyetler, istanbulda bile öyle ufak bir şehirde daha sıradandır herhalde, sonra üzülebilirsin, o kadar para verdim bikaç saat için diye.

ADL de ki elbise modern farklı ama eğer onu almaya karar verirsen ne olursun siyahını alma hiiç bir özelliği kalmaz çok klasik durur.

Back
X