Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben üniversiteden mezunun oluyorum ve 7 haziran da mezuniyet gecesi var. ama bulunduğum şehirde her yere baktım bana göre hiçbirşey yok ( biraz sadelik takıntısı var süslü abiyeleri sevmem) . mezuniyet için belli bir para da biriktirmiştim. baktım hiçbirşey beğenemedim ipekyoldan çok ama çok sade ( aslında arkadaşların seçtikleri elbiselere bakınca bayağı sade) kalan elbiseyi mecburiyetten alacaktım.ama sonra adl dan bir elbise gördüm ama çok para 500tl tam tamına. eğer adl elbiseyi alırsam annemlerin bana bayağı elbise için para vemeleri gerekiyor yani biriktirdiğim para yetmiyor ama ipekyoldaki o elbiseyi alırsam param fazlasıyla yetiyor sizce ne yapmalıyım mezuniyet elbisesi için 500tl verilir mi.elbiselerin resimleri alttaki linklerde vereceğim ne olur fikir istiyorum... siz olsanız ne yapardınız
adl elbise; (benim almayı düşündüğüm siyah renkte)
http://www.bakimlikadin.net/wp-content/uploads/2012/03/adl_2012_ilkbahar_yaz_6.jpg için Google Görsel Sonuçları
ipekyoldaki elbise beyaz olan;
İpekyol İlkbahar yaz Koleksiyonu
Arkadaşın dediği gini Koton a çok güzel elbiseler gelmiş tatlım. Oraya bak.
Hiç bulamazsan Adl dekini 500 tl ver al cnm. Sen içince o gece mutlu olacaksın, bu parayla ölçülmez. Mezun olduktan sonraistediğin elbiseyi alacak parayı kazanırsın ama mezuniyet geceni geri getremezsın![]()
Benim de mezuniyet balom var lüks bir yatta yatla gece açılacağız denize bende megan fox un mor elbisesini diktireceğim eğer ipek kumaş kullanırsa modaevi 1000 tl ama ipek olmayan kumaşla 750 tlye mal olacak bana:) Eki Görüntüle 418806 Eki Görüntüle 418806
Benim de mezuniyet balom var lüks bir yatta yatla gece açılacağız denize bende megan fox un mor elbisesini diktireceğim eğer ipek kumaş kullanırsa modaevi 1000 tl ama ipek olmayan kumaşla 750 tlye mal olacak bana:) Eki Görüntüle 418806 Eki Görüntüle 418806