mezuniyet kıyafetim :)

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
$SP_A0012.webp

Kızlar bir hafta sonra üniversite mezuniyet balom var, sonunda alabildim kıyafetimi :) sizlerden ayakkabı, çanta ve saçım konusunda yardım istiyorum :) elbisemin rengi sanırım fuşya, gümüş renginde simli ayakkabı olur mu yada dore ayakkabı ve çanta? fikirlerinize ihtiyacım var..

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :)

canım rengini beğendim elbisenin güle güle giy.. gümüş platform ayakkabı daha iyi durur.ayakkabına görede çanta alırsın gümüş saçlarını da ya dağınık topuz yaptır yada maşalatıp elbisenin askısı olmayan yerden yarım toplat:70:
bende arayışdayım bi elbisem küpem yüzüğüm tam ama geri kalan yok bu gidişle çıplak ayak gitcem:14::66:

canım çok teşekkür ederim fikirlerin için:9: elbiseni aldıysan gerisi bir şekilde geliyo sanırım güzel ayakkabılar buluruz bir an önce inşallahh:87::87:

elbisen gayeeet güzel saçlar dağınık maşa yada askılı tarafa yan dağınık toplatabilirsin arkadaşa katılıyorum gümüş ayakkabı yine yada aynı renk ayakkabılarda var çookk hoş abiye tarzı aslında fazla söz söylemeye gerek yok çünkü yukardaki arkadaş benim fikirlerimle aynı ve yardımc olmuş...ii eğlenceleerr...

bende beğendim canım hayırlı olsun rengide çok hoş.bence siyah şık platform topuk bir ayakkabı ve siyah pörtföyle kombinle.siyah daha kullanışlı ve ağır durur.

teşekkür ederim canım benim, annem de siyah önü açık platform topuk bir ayakkabı alalım diyor, kararsız kaldım, sanırım deneyip görmek lazım:17:

Back
X