merhaba kızlar haftaya mezuniyetim var erkek arkım izin alıp işten gelecek..annem ve babamda..erkek arkadaşım babasını aramış sende gel diye mezuniyete o da tabi ki de gelirim kızımın en mutlu günü demiş..şimdi sorun ne diyeceksiniz sorun geçen sene oğlunun mezuniyetine gelmişti en son onun dışında da hiç gelmedi ve de bi kez olsun beni aramadı beni kızı gibi görüyorsa araması gerekerdi..neyse asıl sorun şu ki oğluna düğün ile ilgili konuşurum demiş o gün..mezun oluyorum o gün hayatımdaki en güzel günlerden biri ve bugüne kadar ne telde ne de gelerek annemlerle düğün konusunu konuşmayan adam konuşmak için mezuniyer günümü mü bulmuş..arkadaşlarımın içinde babamlarla düğün meselesi mi konuşacaklar bu ne saçmalık inanın çok sinir oldum 5 kuruş param gider diye bişey isteriz belki diye bir yıldır annemleri arayıp düğün konusunda konuşmayan adam mezuniyette konuşacakmış..onu geçtim eğer oğlu ile geziyorsak onu arayınca k88 yanımda diyince ver konuşayım diyor sonra laf sokuyor..geçen alışveriş merkezinde geziyorduk oğlunu aradı nerdesin ne yapıyorsun diye o da kız arkla geziyorum diyince ver dedi telde bana para harcamayın çok gezmeyin dedi sonra teli oğluna verince kızımla güzel güzel sohbet ettik dedi aşırı iki yüzlü biri deli ediyor beni..ne yapmaya çalışıyor bu adam deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edin