• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet ve kilolarım

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Merhaba bu yıl mezun oluyorum inş ama çok kiloluyum sınava hazırlanıyorum çok kilo aldım bazen diyorum ne hakkın var zayıf kızların arasında onlar suslenecek ben uzulucem gitmiyim ama bende 4 yıl emek verdim ne yapmalıyım elbise alıp herkes gibi yemeğe gideyim mi foto çekeyim mi sonra uzulurmuyum o fotolara bakıp bilmiyorum kiloda veremem az verebilirim spor yapamam kpss az kaldı ders çalışıyorum dijrinizi alabilir miyim?

takıntı yapma kim ne der diye kendi mutluluğunu hiçe sayma. bende zayıfım ama takmıyorum napim alamıyorum:KK48::KK48:
bence git eğlen valla ne güzel hatıra :KK15:

Neden zayıflama ihtimalin üzerinde durmuyorsun da törene gitmek yahut gitmemek ihtimallerinden birini düşünüyorsun. Boyun ve kilon kaçtır? Çok zayıf olduğumu ve seni anlamadığımı sanma. Binbir zahmetle kilo veren biriyim. Ve zayıflık denen nimetin bu zahmete değdiğini düşünüyorum. Hayatın boyunca saklanamazsın.

Neden zayıflama ihtimalin üzerinde durmuyorsun da törene gitmek yahut gitmemek ihtimallerinden birini düşünüyorsun. Boyun ve kilon kaçtır? Çok zayıf olduğumu ve seni anlamadığımı sanma. Binbir zahmetle kilo veren biriyim. Ve zayıflık denen nimetin bu zahmete değdiğini düşünüyorum. Hayatın boyunca saklanamazsın.
Sınavdan sonra diyetisyen ve spor yapıcam 110 kiloyum 175 boyum var versemde iki ayda fazla vermem için çok spor yapmam lazım zaman yok sınavım geldi okul var ödev var dersane var çocuğum var kendime zamanım yok

Ömrüm boyunca zayıf bir insan oldum. Ama düğünümde çok fena kilo almıştım. Hayatım boyunca olduğum en yüksek kilodaydım. Şimdi resimlere bakınca hohohihi halime bak ne dombalakmışım diye gülüp geçiyorum. Kilo aldım diye kendi düğünüme gitmeme şansım yoktu malum.

Mezuniyete gitmek sadece zayıfların hakkı değil ki, gideceksin tabi ki. Al beğendiğin bir elbiseyi salına salına git. Kendine güvenmen yeter. Sınavdan sonra da yaparsın diyetini sporunu verirsin kilolarını. Fazla kiloyu vermek daha kolay inan ki.

pek ala gıdersin nie gitmeyceksin kilolu insanlara gorede guzel kıyafetler ilerde bakıp uzulmek olur mu bilmem ( hala kıloluysan o demezsinde zayıfsan belki iç geçirirsin) bu kadar onemeseme sıyah bir kıyafet seç dilediğince eğlen...

Sınavdan sonra diyetisyen ve spor yapıcam 110 kiloyum 175 boyum var versemde iki ayda fazla vermem için çok spor yapmam lazım zaman yok sınavım geldi okul var ödev var dersane var çocuğum var kendime zamanım yok
Kpss den bahsediyorsun sanırım. En büyük bela ertelemek. Yerinde olsam yarın soluğu diyetisyende alırdım. Taş taşımayacaksın altı üstü onbeş günde bir birine hesap vereceksin. Diyetisyenle anlaşırsınız sınava kadar spor eşliğinde yapmazsın zaten sınava pek birşey kalmadı sarkmazsında hemen onlarca kilomverip, sporla eşlik edersin. Aç kalacağım desen hayır, aksine daha çok yiyeceksin sende biliyorsun. Mazeretin var evliymişsin çocuğun varmış. İki çocuklu iki kadın tanıdım yakın zamanda. Dirayet ve irade timsali haline gelmişlerdi asla pastaya böreğe dayanamayan kadınlar. Ve aldıkları övgülerden sonra eşlerinin ilgisinin bariz biçimde artmasından sonra, giydikleri herşeyin yakışmasından sonra öyle bir değiştilerki. Özgüven patlaması neymiş kendi gözlerimle bizzat şahit oldum.

Diyetisyen çin işkencesi değil. Gün içinde öyle abuk şeylere zaman ayırıyoruzki mutfaktaki birkaç ayrıntı sınavı kazanmanıza engel olmaz, eminim. Mezumiyeti boşverin, tabiki gidin. Ama sonrası daha önemli. Özgüveniniz için, her hareket, giyim ve davranışınızda 'kiloluyum' ön kabulüyle yaşamamanız için. Yerinizde olsam bir gün bile beklemezdim.

Ben olsam mezuniyeti hiç takmazdım. Kime ne Nasıl göründüğün. Ama kilolarını mutlaka ver. Çok gençsin, sağlığın açısından çok önemli.

Nefis terbiyesi zor ama imkansız değil. Kilonuz çok fazla. Sizi kırmak istemem ama gerçekler acı maalesef. Ben olmuyor kilo veremiyorum lafına çok kızıyorum. Spora vaktiniz yok madem sizde daha az yemeye çalışın. 110 kiloya gelene kadar zorlamak neden?

Mezuniyete kadar 20 kilo verebilirsin, o da cok sey farkettirir. Sinav falan bahane biliyorum kilolu psikolojisini, yedikce mutlu olacagini saniyorsun ama aslinda kilo verdikce mutlu oluyorsun.
Kilon fazla yasin genc oldugu icin cok da hizli verirsin, 55 kiloluk bir kadin 5 kilo verene kadar 100 kiloluk 10 kilo verir, tecrubeyle sabittir. Yarina bile erteleme bugun basla, saglikli beslendikce vucudun hafifleyecek daha az yorulacaksin daha enerjik olacaksin bu derslerine de olumlu yansiyacak.

Yani iki ay gibi sürede spor yapmazsın ama belli mesafeleri yürüyebilirsin
Şekeri çıkartabilirsin
Yeşil çay kiraz sapı çayı tüketebilirsin
Bunlar hiç değilse şişkinliği alacaktır. Kendiliğinden gidecektir belli kısmı
Dene ve gör bence. Hamur işinden uzak dur. Acıktığın zaman salatalık falan tüket.
Sonra da elbiseni giy mezuniyetine katıl. Keşke dersin sonradan

Dikkat edicem sınava kadar en azından bir beden gider sınavdan sonra zayıflamaya mecburum zaten bu halde oğrencilerime yetişemem atanamazsam kimse işte vermez bana bebek istiyorum bebeğimde olmaz zayıflıycam yani inş

Merhaba bu yıl mezun oluyorum inş ama çok kiloluyum sınava hazırlanıyorum çok kilo aldım bazen diyorum ne hakkın var zayıf kızların arasında onlar suslenecek ben uzulucem gitmiyim ama bende 4 yıl emek verdim ne yapmalıyım elbise alıp herkes gibi yemeğe gideyim mi foto çekeyim mi sonra uzulurmuyum o fotolara bakıp bilmiyorum kiloda veremem az verebilirim spor yapamam kpss az kaldı ders çalışıyorum dijrinizi alabilir miyim?
Niye böyle düsünüyorsun ki? Kilolu kizlar zayif kizlardan daha güzel bile olabiliyor, yeter ki vucuduna uygun kiyafetler giyin. Hem insan fazla kilolu diye eglenceye hakki olmaz mi? Ilk defa duyuyorum. Kilo dedigin nedir ki, kilonla degil ruhunla eğleneceksin.
Sen KK ya elbise fotolari at, burada kizlar cok güzel fikirler veriyor güzel mi degil mi diye :)

Bence çektirin. Hatıra olsun.
Hem belki ileride kilo verirsiniz, öncesi ve sonrası fotoğraflarınız olur elinizde.

Resimdeki örnekler gibi.
Weight.webp
large.webp

Her şeyi geçtim ama sınava hazırlandım kilo alıyorum.
Kpss var spor yapamam kilo alıyorum demelerini anlamadım.
Kendin ve sağlığın için yapmalısın. Bahane ettiğin şeyler bahane bile değil.
Kendini kandırırsın.

Ders Kayıtları var indirin telefona. Her sabah 1 saat erken kalkın. Telefondaki kayıtları dinkeyerek yürüyün. Biraz da yediklerinize dikkat edin. O kiloları sene sonuna kadar verir Victoria's secret mankenlerine dönersiniz :KK69:

Canım kilolu bir insan olarak psikolojini tahmin edebiliyorum
Sadece mezuniyette degilde sonraki zamanda da psikolojik sorunlarla karsilasabilecegin bir kilon var hem baya fazla hemde bence ilk adimi at kolay olnadigini biliyorum cunku bende kilolu biriyim

Bende 105i gordum suan 89 um zaten hareketsiz bir yasantin oldugu icin yurumek ve birazda diyetle kolayca kilo verebilecsgine inaniyirum

Ilk süreçte bence unu pirinci sekeri ve yagi hayatından mumkun olabildigi kadariyla cikatirsan ve gubde bir saat tempolu yuruyusle cok guzel kilo verebilecegine inaniyorum yasinda daha genc daha fazla alirsan hem ileride vermen zor lasacak hemde verirsen bile vucudun defirmasyona ugrayacak

Burada cok guzel zayiflama gruplari var birine katilmani tavsiye edebilirim

Back
X