• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyete gidemeyecek miyim:(?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
kızlar mezunıyetımm var mayısta babama soledım bnu saaat de aksam dan 12ye kadr flann olcak babam hayır dıo ya napıcamm benn ne ısın var o saatlerde etraf kotu ınsanlar doluu flannn bende haklısınn dıorum ama haytımda bır kere olucak bısıy bu gtmem lazım ıkna etmem lazımm adamda haklı goruoruz neeler oluo onada hak verıorum ama napıcaaamm bennn:çok üzgünüm::1no2:

en geç 10 da döneceğine söz ver
baban haklı:mymeka:

ınan babana hak vermemek elde degıll
etraf cok kotu
baban goturse senı ve sonunda gelıp alsa olmaz mı?

tamam dışarıda gerçekten kötü insan çok ama
bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum...
mezun olacak ve bir işe gireceksiniz,
yeri gelecek karanlıkta da eve döneceksiniz...
bu mezuniyet törenine gitmeyi çok istediğinizi,
hatta babanızın bırakıp,gece de sizi almasını teklif edebilirsiniz...
mezuniyetiniz şimdiden hayırlı olsun diyorum...
sevgiler...

baban alsın canım seni o şekilde gidin.ya da 10-11 gibi dön mesela gece eve.baban haklı canım ya.kızma ona :))

kızlar mezunıyetımm var mayısta babama soledım bnu saaat de aksam dan 12ye kadr flann olcak babam hayır dıo ya napıcamm benn ne ısın var o saatlerde etraf kotu ınsanlar doluu flannn bende haklısınn dıorum ama haytımda bır kere olucak bısıy bu gtmem lazım ıkna etmem lazımm adamda haklı goruoruz neeler oluo onada hak verıorum ama napıcaaamm bennn:çok üzgünüm::1no2:

babanız 12 de kapının önünden gelsin alsın sizi...

bende oyle dedımm zaten sen al benı dıe ama bsı demedisenağlama bende hak verıorum ona ama gıtmekk de ıstıorumm

Canım ya babanı ikna et oda gelsin seni alsın ama git bende gidemedim sınıf birincisi olmamam rağmen ne yap et git...

Mezuniyet törenimsenağlama Düşündükçe gözlerim dolar ... Ben de son anda gitmeye karar vermiştim , ne gündü ama ...İyiki de gitmişim diyorum şimdi...
Yıllarca oku didin , başar...En azından gururla kepini başında taşıdığın bir gün yaşamak en doğal hakkın...Ne yap et , git bence kesinlikle...
Babalar anneler gelemiyor mu ... benim annemle babam da gelmişti ama ben gece boyu hep arkadaşlarımlaydım...Kep atma töreninde de resim filan çekmişlerdi...Gelsinler bence eğer gelebiliyorlarsa...Onlar da seni öyle görünce nasıl duygulanacak anlatamam...
Gerekirse babanı ikna etmek için her akşam kahve pişir köpüklü köpüklü bak nasıl da izin veriyo o zaman:roflol:
Şaka bi yana sendeki isteği görsün , biraz da duygu sömürüsü yap işine yarar umarım...

ne yap et git..
birdaha istesende bulamazsın bu günleri
babanın gönlünü yap gelip alsın seni kapının önünden..

Seninki mezuniyet gecesi sanırımCADIARZU Kep filan atmıcaksınız ! Eğlence sadece...

Az önce yaptığım yorumun son iki cümlesini dikkate al o zaman canım yerimseniben

Tabi ki gitmelisin, elinden ne geliyorsa yap ve babanı ikna et, baban çıkışta seni almaya gelebilir...

ömür boyu içinde ukde kalmasını istemiyorsan , törene gitmek için elinden gelen bütün çabayı göster
babalar kızlarına kıyamazlar, biraz babanın suyuna git , kız arkadaşınla birlikte izin al baban hayır diyemiyecek
törene gitmek istemek senin en doğal hakkın
hadi bakalım kolay gelsin

mezuniyet töreni değil arkadaşlar gece düzenlenen bir parti diyebiliriz buna
yapılan yer mekan içecekler vs baban elbettte ki haklı erken dönmeyi ve gelip seni kendi almasını söyle

canım hiç mi teyzenin oğlu dayının oğlu falan yok..birisi saba refakat etsin.hem sen gidersin hemde ailenin aklı dışarıda kalmaz..birisinin arabası varsa ödünç alırsınız yada taksiyle dönersiniz

butun arkadaslarım gıdıyor ezık kalmak ıstemıyorum
dönuste sen al ıstıyosan ama erkek bı arkadasım taksıyle bırakabılır
zaten aysenın babası bırakacak bızı

bunlardan sec bı kacını hepsını soyle
tafra yap
bana guvenmıyomusun de
hepsını soyle işte. ızın versın
ıstıyosan gıt olur mu oyle sey bıu kere mezun oluyon
bı kere mezun oluyom baba
bunu da kullan

cnm bnm ya ne tatlısın kıyamam sana..bnde gıdememıstım mezuniyetıme aynı nedenden dolayı ıns gdersın kuzum bnm kararlı bı sekılde konusrsan ıkna olr belkı ıns gdersın cicim dua etcem senn ıcın:Saruboceq:

sonradan içinden çok tutar git bence.. 12 de dönmezsin 10-11 de dönersin yada çıkışta baban gelir alır seni.. ve gittiginde kesinlikle dikkatli ol. bazen yaramazlar çkıyor arada ve partiye içki sokuyorlar gizlice :)

babanıza beraber gidip dönebiliceğinizi söyleyin. sen götür getir diyebilirsiniz. ve gidecek aileniz tanıdığı güvendiği arkadaslarınız varsa onu da anlatın.

cnm gitmesen bile çok önemli bi kaybıın yok emin ol...hiç sevmem zaten mezuniyet partilerini..şahsen gitmedim kendi mezuniyetimeee...
git kep at en güzeli..gerisi saçma geliyor bana..ama çok istiyorsann erkek kuzenlerinden biriyle yolasın baban seni..

Back
X