Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam aradığın gibi bir elbise biliyorum sanırım. trendyolda şuan satışta bir bak istersen milla bay trendyol kategorisinde.
Eki Görüntüle 355633 bu elbise çok hoş bence tavsiye ederm ama benim gösterdigim elbiselerden olcak dersen 3. bence dha uygun. kırmızı olanı kardeşinin düğününde olabilir ancak.
slm kızlar. mezunıyetım ıcın sızden fıkır almak ıstıyorum. ben bı kac tane elbıse begendım ama kararsız kaldım. sizce hangısı? buarada universite balomda giyeceğim ben bu elbisemi.şimdiden teşekkürler :)Eki Görüntüle 355310 Eki Görüntüle 355309 Eki Görüntüle 355308![]()
bencedeee sıralama yapcak olursak ilk sırada ortadaki 2.sırada en baştaki geliyo banaEki Görüntüle 356252 Eki Görüntüle 356253 Eki Görüntüle 356254
bende bu 3 elbiseye bayıldım görümcemin düğününde giyicem en güzeli 2. si gibi geliyo bakalım :)
Eki Görüntüle 356252 Eki Görüntüle 356253 Eki Görüntüle 356254
bende bu 3 elbiseye bayıldım görümcemin düğününde giyicem en güzeli 2. si gibi geliyo bakalım :)