mezuniyetim için sizden fikir almak istiyorum

jsskck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
166
0
96
Bursa
slm kızlar. mezunıyetım ıcın sızden fıkır almak ıstıyorum. ben bı kac tane elbıse begendım ama kararsız kaldım. sizce hangısı? buarada universite balomda giyeceğim ben bu elbisemi.şimdiden teşekkürler :) $LISA-B.webp $LARISSA-B.webp $Liana.webp :21:

kırmızı olan çok güzel.bende aynı arayış içerisindeyim fakat hala bulamadım rica etsem bunların markasını söyleyebilir misin?

canım bunlar pronovias ın ürünleri. ama benden sana bir tavsiye ünv. balonda uzun bişiler giyme kısa, enerjını, gençliğini, yansıtıcak bişiler giy saçlarında doğal olsun makyajında öyle

bnde içlerinden en çok kırmızısını beğendim. aslında benim kafamda tasarladıgım elbise bnlardan bambaşka bronz renkte payetlı kısa fln... ama nasıl bulabilirim bilmiyorum :(:17:

tam aradığın gibi bir elbise biliyorum sanırım. trendyolda şuan satışta bir bak istersen milla bay trendyol kategorisinde.

açıkçası ben üçünü de beğenmedim. hiç biri mezuniyet için uygun değil bence, araştırmaya devam etmelisin diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 355633 bu elbise çok hoş bence tavsiye ederm ama benim gösterdigim elbiselerden olcak dersen 3. bence dha uygun. kırmızı olanı kardeşinin düğününde olabilir ancak.

göğüs dekoltesi biraz fazla geldi aslında :/ ya aslında kısa yada uzun giyecegıme bıle karar vermedim. boyum uzun her iki modelde gider aslında :/ ama ben şu bronz renkte payetli elbiseye taktım kızlar :( hadisenin bi kaç tane elbisesi var benzer hatta :17:

Back
X