Mezuniyetim

Ay ne mezuniyetmiş. Ben de 1 ay içinde mezun oluyorum ama kimseden tebrik beklemiyorum. Ben kendim için okudum kendim için bitirdim, kim niye tebrik etsin beni? Ne alaka?

Kutlama çiçek bunlar boş şeyler. Saygı var mı önemli olan o.

Senın mezunıyetın senın ıcın özel ve önemlı adam ne hıssede bılır ki.Bence gereksız tartısma tebrık etmesı yeterli söz ile .

mezuniyet için çiçeği ilk defa duydum.
zaten belli değilmiydi mezun olacağınız.
tebrik kartına ne gerek var.
hadi hayırlı olsun der geçilir.

Iyi geceler herkese:)
Dün mezunuyetim vardı erkek arkadaşım gelemedi. Her neyse dedim, zaten ailem akrabalarım vardı şimdi karşılaşmaları hoş olmaz zaten diye düşündüm. Ama bir yandan da içime oturmadı değil.
Siz söyleyin gelmedi tamam da bana çiçek veya tebrik kartı gibi bir şey göndermesi gerekmiyor muydu? Sonuçta ehliyet kursundan mezun olmadım, yanımda değilse bile internet üzerinden çok kolay gönderilebiliyor. En azından mezuniyetini önemsiyorum ve seni düşünüyorum demekti bu.
Dün çattım işte, ilçe merkezine uzağım arabam mı var vs diyor bir de üste çıkıyor. En ufak yüz kızarması yok. Ben sakinleşecekmişim öyle konuşacakmışız bakın hele.
Haksız mıyım siz söyleyin
Ben asla bana neden çiçek vs göndermedin diye kavga cikaramazdim utanirim bi kere bunun lafını etmeye. Sonuçta onun içinden gelecek olan bisy bu.. yaparsa başım gözüm üstüne ama yapmazsa da kavgasini edip de kendimi küçük düşürmem...

Back
X