- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben ilk basta elbisemi almistim hosuma giderek daha sonra 2. yi gordum onu da begendim aldim. fikirleriniz benim icin onemli cunku annem 1.yi begenirken kiz kardesim ve ben 2. diyoruz![]()
Eki Görüntüle 383990
Eki Görüntüle 383992
simdiden tesekkurler![]()
kizlar ben ilk basta elbisemi almistim hosuma giderek daha sonra 2. yi gordum onu da begendim aldim. fikirleriniz benim icin onemli cunku annem 1.yi begenirken kiz kardesim ve ben 2. diyoruz![]()
Eki Görüntüle 383990
Eki Görüntüle 383992
simdiden tesekkurler![]()
ben de kız kardeşinle sana katılıyorum, 2.si daha güzel canım![]()
tesekkur ederim tatlim ikiside guzel aslinda ama ne biliyim ikinci miknatis gibi cekti beni de son parami ona harcadim![]()
cok tesekkur ederim canim hemen mezun olmak istiyorum zatenbence ikincisi tatlım çok şık ve zarifmezunıyete de uygun ve agur olur
bu arada hayırlı olsun
![]()
ayyy bana da hayran kalsinlarben de böyle tek omuz uzun, şifon elbiselere bayılıyorum. ben de olsam son paramı buna harcardım vallabu arada ben de bu elbiseye kesim olarak benzer bir modeli nişanımda giymiştim nişanlık olarak ve herkes hayran kalmıştı, eminim seni de mezuniyetinde görenler çok beğenecektir
![]()
lisedenmi ünidenmi mezun oluyosun?aslinda liseden se ilk elbise yasina uygun ama,bence 2.elbise cok daha güzel.ama yasin söz konusu.bence baska alternatif düsün.eger yoksa.peri kizi gibi olani yani 2.yi sec![]()
lisedenmi ünidenmi mezun oluyosun?aslinda liseden se ilk elbise yasina uygun ama,bence 2.elbise cok daha güzel.ama yasin söz konusu.bence baska alternatif düsün.eger yoksa.peri kizi gibi olani yani 2.yi sec![]()
yaşına göre değişir.
liseden mezun olursan 1. elbise
üniversiteden mezun oluyorsan 2. elbise daha hoş durur.