- 16 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi sewaaaalll
-
ek puan sadece 2yıllık geliyo ama hedefte 2yıllık yok isteEk puan veriyorsa ea hiç bulaşma, sayısaldan devam. Biraz daha zorlarsan olur.
En kötü ihtimal DGS ile geçersin ya, olur bence karamsarlığa kapılma. Hemşirelik 2 yıllık var mı ki, çok uzak kalfım o konulara.ek puan sadece 2yıllık geliyo ama hedefte 2yıllık yok iste
ya şöyleki biz deneme oluyoruz her pazartesi ve tarih ful aynı sekilde felsefede iyi coğrafya 4 1 fln geliyo ama sayısallar sürekli oynuyo bende anlamıyom encok calistiğim dersler ama eaya gecsemmi diye düsünüyorumAslansın kaplansın yaparsın demek istiyorum. Mat yoksa sözele de geçsen bi hiçsin mlsf.bi şekilde motive et kendini. Kendi ögrenme yöntemini bulmalısın. Anlatış tarzı sana uyan bir hoca olur youtubedan filan... Millet 2 tekrarla ögreniyosa sen 4 tekrarla ögrenecen mesela. Yılmadan devam edersen bence olur. O yaşlar çok zor yaşlar. Olmuyo yapamıyorum diyerek saçma yerlerde heba olmaktansa anlayana kadar 2 3 yıl artık ne kadar gerekiyosa diretmek güzelş
ya hemsireliği tuturamazsam dgs hic yapamam bence oyle geliyo ama dgs hakkındada cok bi fikrim yokEn kötü ihtimal DGS ile geçersin ya, olur bence karamsarlığa kapılma. Hemşirelik 2 yıllık var mı ki, çok uzak kalfım o konulara.
Şöyle, sağlıkla ilgili herhangi bir bölüm okursan iki yıllık, DGS ile lisansa geçebiliyorsun. DGS sınavında sadece Türkçe ve matematik var.ya hemsireliği tuturamazsam dgs hic yapamam bence oyle geliyo ama dgs hakkındada cok bi fikrim yok
iktisat veya sosyoloji fln anca yapabilirim ama onlarıda iyi bi ünide okumam gerek gibi hissediyorum. ozaman ben suan gecmiyimmi ea ya eaya gecersem üzerimde yük hafifler ve mata daha ağırlık veririm gibi geliyo ama bi bokta yapamazmısım gibi geliyo cok karisik suan kafam normal tyt mat bike anlayamıyorum en basit konuyu bile2 yıllık sağlık oku tm sözel ne okuyacaksın tmde matematik sayısaldan daha önemli
İktisat okuyacağına 2 yıllık sağlık oku hani bilkent odtü desen okey ama o kapasite var mı? Sınava az kala edebiyat bakarsın. Özel sektör kötü devlette en garantili atanma sağlıkta 80 90 min maaşın olur çalıştığın yere göre rahatlığı değişiriktisat veya sosyoloji fln anca yapabilirim ama onlarıda iyi bi ünide okumam gerek gibi hissediyorum. ozaman ben suan gecmiyimmi ea ya eaya gecersem üzerimde yük hafifler ve mata daha ağırlık veririm gibi geliyo ama bi bokta yapamazmısım gibi geliyo cok karisik suan kafam normal tyt mat bike anlayamıyorum en basit konuyu bile
sayısaldamı kalmalıyım ve suan nasıl çalısmalıyım gercekten soruyorum ve hani sayısal sadece mat degil bunlara bide ayt mat fizik kimya giricek hepsi islem hepsi yapamayacağım kadar zor geliyor ve ilk defa görücem yani zaten hocalar bizi biliyo zannediyo ve kolaymıs gibi anlatıyoİktisat okuyacağına 2 yıllık sağlık oku hani bilkent odtü desen okey ama o kapasite var mı? Sınava az kala edebiyat bakarsın. Özel sektör kötü devlette en garantili atanma sağlıkta 80 90 min maaşın olur çalıştığın yere göre rahatlığı değişir
Evet sayısalda kal rehberci yok mu? Chatgptye yazdır program hedefim ebelik de atıyorum aman aman net gerekmiyordur zaten o yazar program madem mezunsun kütüphaneye gitsayısaldamı kalmalıyım ve suan nasıl çalısmalıyım gercekten soruyorum
ya rehberci bile beni zorluyo eaya gec diye onun stresiyle kafama bisey girmiyo nerdeyse hergün kütüphanedeyim zaten 5den 10 a kadar ama günde sadece 1ders cozebiliyorum takıntılık yapıyorum sıkıntım o, soyluyom biside demiyo simdi mesela 10günde temel atma kampı var 5.günündeyim ama ne oğrendin desen aklımda adam akıllı bilgi kalmıyo daha once pskiatriye okbem var diye gittim simdide gitsem nasıl derdimi anlatmalıyım bilmiyorumEvet sayısalda kal rehberci yok mu? Chatgptye yazdır program hedefim ebelik de atıyorum aman aman net gerekmiyordur zaten o yazar program madem mezunsun kütüphaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?