• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezunum ve suan napıcam

sewaaaalll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
11
0
1
18
ben türkiye çapında bilindik bir dershnaye gidiyorum ve sağlık meslek mezunuyum kayıt olurkende sayısaldan oldum ama suan 2ay gecti ve matematik yapamıyorum baya en temel konudan alıyorum bi türlü girmiyo kafama hatta mat calistiğim günler sürekli ağlıyorum istemsiz kimyada zorlanıyorum, fizikte iyi olduğumu düsünüyorum biyolojide normal yani ve hic ayt görmedim meslekte olduğum icin . suan dershane müdürü mat yapamıyosan ea ya gec diyo ve 2 3 hocada geldi toplu bi sekilde konustular iste ayt ful mat uzerine yapamazın mat olmazsa dediler ve bende biraz manipüle oldum yarın konusucam ama kendimi ea mesleklerinde göremiyorum ve secersemde mutlu olamicakmısım gibi geliyo bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım lütfen bi tavsiye verin

Ek puan veriyorsa ea hiç bulaşma, sayısaldan devam. Biraz daha zorlarsan olur.

Aslansın kaplansın yaparsın demek istiyorum. Mat yoksa sözele de geçsen bi hiçsin mlsf. 💔 bi şekilde motive et kendini. Kendi ögrenme yöntemini bulmalısın. Anlatış tarzı sana uyan bir hoca olur youtubedan filan... Millet 2 tekrarla ögreniyosa sen 4 tekrarla ögrenecen mesela. Yılmadan devam edersen bence olur. O yaşlar çok zor yaşlar. Olmuyo yapamıyorum diyerek saçma yerlerde heba olmaktansa anlayana kadar 2 3 yıl artık ne kadar gerekiyosa diretmek güzel.

Aslansın kaplansın yaparsın demek istiyorum. Mat yoksa sözele de geçsen bi hiçsin mlsf. 💔 bi şekilde motive et kendini. Kendi ögrenme yöntemini bulmalısın. Anlatış tarzı sana uyan bir hoca olur youtubedan filan... Millet 2 tekrarla ögreniyosa sen 4 tekrarla ögrenecen mesela. Yılmadan devam edersen bence olur. O yaşlar çok zor yaşlar. Olmuyo yapamıyorum diyerek saçma yerlerde heba olmaktansa anlayana kadar 2 3 yıl artık ne kadar gerekiyosa diretmek güzelş
ya şöyleki biz deneme oluyoruz her pazartesi ve tarih ful aynı sekilde felsefede iyi coğrafya 4 1 fln geliyo ama sayısallar sürekli oynuyo bende anlamıyom encok calistiğim dersler ama eaya gecsemmi diye düsünüyorum

ya hemsireliği tuturamazsam dgs hic yapamam bence oyle geliyo ama dgs hakkındada cok bi fikrim yok
Şöyle, sağlıkla ilgili herhangi bir bölüm okursan iki yıllık, DGS ile lisansa geçebiliyorsun. DGS sınavında sadece Türkçe ve matematik var.

2 yıllık sağlık oku tm sözel ne okuyacaksın tmde matematik sayısaldan daha önemli

2 yıllık sağlık oku tm sözel ne okuyacaksın tmde matematik sayısaldan daha önemli
iktisat veya sosyoloji fln anca yapabilirim ama onlarıda iyi bi ünide okumam gerek gibi hissediyorum. ozaman ben suan gecmiyimmi ea ya eaya gecersem üzerimde yük hafifler ve mata daha ağırlık veririm gibi geliyo ama bi bokta yapamazmısım gibi geliyo cok karisik suan kafam normal tyt mat bike anlayamıyorum en basit konuyu bile

iktisat veya sosyoloji fln anca yapabilirim ama onlarıda iyi bi ünide okumam gerek gibi hissediyorum. ozaman ben suan gecmiyimmi ea ya eaya gecersem üzerimde yük hafifler ve mata daha ağırlık veririm gibi geliyo ama bi bokta yapamazmısım gibi geliyo cok karisik suan kafam normal tyt mat bike anlayamıyorum en basit konuyu bile
İktisat okuyacağına 2 yıllık sağlık oku hani bilkent odtü desen okey ama o kapasite var mı? Sınava az kala edebiyat bakarsın. Özel sektör kötü devlette en garantili atanma sağlıkta 80 90 min maaşın olur çalıştığın yere göre rahatlığı değişir

İktisat okuyacağına 2 yıllık sağlık oku hani bilkent odtü desen okey ama o kapasite var mı? Sınava az kala edebiyat bakarsın. Özel sektör kötü devlette en garantili atanma sağlıkta 80 90 min maaşın olur çalıştığın yere göre rahatlığı değişir
sayısaldamı kalmalıyım ve suan nasıl çalısmalıyım gercekten soruyorum ve hani sayısal sadece mat degil bunlara bide ayt mat fizik kimya giricek hepsi islem hepsi yapamayacağım kadar zor geliyor ve ilk defa görücem yani zaten hocalar bizi biliyo zannediyo ve kolaymıs gibi anlatıyo

Son düzenleme:
sayısaldamı kalmalıyım ve suan nasıl çalısmalıyım gercekten soruyorum
Evet sayısalda kal rehberci yok mu? Chatgptye yazdır program hedefim ebelik de atıyorum aman aman net gerekmiyordur zaten o yazar program madem mezunsun kütüphaneye git

Evet sayısalda kal rehberci yok mu? Chatgptye yazdır program hedefim ebelik de atıyorum aman aman net gerekmiyordur zaten o yazar program madem mezunsun kütüphaneye git
ya rehberci bile beni zorluyo eaya gec diye onun stresiyle kafama bisey girmiyo nerdeyse hergün kütüphanedeyim zaten 5den 10 a kadar ama günde sadece 1ders cozebiliyorum takıntılık yapıyorum sıkıntım o, soyluyom biside demiyo simdi mesela 10günde temel atma kampı var 5.günündeyim ama ne oğrendin desen aklımda adam akıllı bilgi kalmıyo daha once pskiatriye okbem var diye gittim simdide gitsem nasıl derdimi anlatmalıyım bilmiyorum

Back
X