Mfk advıctor ile hamile kalanlar varmı bi yardımcı olurmusunuz hanımlar

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Merhabalar hanımlar bu ay 2.klomen tedavisini kullandım ama olmadı 3.deneyeceğim ve rahminde çok küçük polip var doktor sorum olarak görmedi mfk ürünlerini araştırırken advıctore rasladım sizce alıp denesem mi klomenle ikisi olur mu mfk ile hamile kalanlar yardımcı olursa çok sevinirim

mfk nın kendi danışma sayfasından sorsanız size daha yararlı bilgi verirler

merhaba ben de ikinci defa catlatma tedavısı gördüm olmadı ben de mfk adalıs advıctor aldım evde ama cesaret edemıyorum kullanmaya acıkcası
Slm ben de aldım ve kullanıyorum eş paketi woman plus man plus paketini korkucak hiç birşey yok zaten ilaç değil kimyasal hiç birşey yok içinde tekviye edici gıda inşallah Rabbim nasip eder bir ayı geçti kullanıyoruz eşimle ikimiz Rabbim güzel Allahım yardımcı olsun hepimize inşallah. Yani diyeceimi o ki korkmayın inşallah şifa olur.🙋‍♀️🤗🤰👶

Slm kizlar mfk eş paketi kulanali 25 gün oldu bugün adetimin tam 3. Günü ve olmadim sabah kaset test yaptım dayanamayıp sizce hamilelik varmi

Eklentiler

• 20221124_191427.webp
    20221124_191427.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 639
Bana var gibi geldi bir daha denediniz mi
Slm kizlar mfk eş paketi kulanali 25 gün oldu bugün adetimin tam 3. Günü ve olmadim sabah kaset test yaptım dayanamayıp sizce hamilelik varmi
Testi yapınca 2 dk sonra mı çıktı yoksa bir saat daha uzun sürede mi çıktı. Testi tekrarladınız mı? Dağılmış biraz test çok belirgin değil o yüzden

Testi yapınca 2 dk sonra mı çıktı yoksa bir saat daha uzun sürede mi çıktı. Testi tekrarladınız mı? Dağılmış biraz test çok belirgin değil o yüzden
Valla 5 dkka sonra çıktı sanırım nisan telaşını vardı gorumcemin bakamadım pazar akşam kasiklarimda ağrı ve belime vuruyordu acile gittim kan test
Kan testi verdim 2.30 çıktı doktor hamile değilsiniz dedi acil doktoru adetimde bugün 7. Gün gecikmeli antibiyotigidw pazar içtim pazartesi içtim içesim yok kafayı yicem ya

Kizlar benim adetim hala gelmedi bu arada bugün 13. Günüm gecikeli dün kasiklarimda elektirik çarpması gibi bıçak gibi kirsmplar girdi ayaktayken kaldıkça uzaninca geçiyordu dun idrarda çıktığımda peçeteye silince uçuk pembe 1 damlacık kadar leke geldi silince sonra devamı gelmedi adet olmam sandim Pet koydum sabah kalktığımda Pete 2 damlacık açık kahve leke gelmiş hamile olabilirmiyim yerlesme kanamasimi acaba ekte leke mevcut kusura bakmayın attığım için yarın sabah kan vermeye gitcem saglik ocağına tekrardan hamile gibi hissediyorum

Kizlar benim adetim hala gelmedi bu arada bugün 13. Günüm gecikeli dün kasiklarimda elektirik çarpması gibi bıçak gibi kirsmplar girdi ayaktayken kaldıkça uzaninca geçiyordu dun idrarda çıktığımda peçeteye silince uçuk pembe 1 damlacık kadar leke geldi silince sonra devamı gelmedi adet olmam sandim Pet koydum sabah kalktığımda Pete 2 damlacık açık kahve leke gelmiş hamile olabilirmiyim yerlesme kanamasimi acaba ekte leke mevcut kusura bakmayın attığım için yarın sabah kan vermeye gitcem saglik ocağına tekrardan hamile gibi hissediyorum
Durum ne

Merhaba ben de Haziran ayında kürtaj oldum sonra Ağustos gibi ilk adetimi gördüm sonra advictor fodega bir de woman plus kullanmaya başladım. Advictoru düzenli kullanmadım ama ilginçtir geçen ay adetim gecikti bi kaç gün tekrar kullanayım dedim adet oldum hemen. Bu ay da çok fazla gecikti normalde de düzenli değil gününde olduğum sayılıdır ama uzun zamandır bu kadar düzensiz olmadı. Anlamadığım düzenliyor mu ya da kullanmayınca bir şeyleri mi bozuyor… Şimdi kafam karışık acaba başlasam mı tekrar bıraksam mı bilemedim. Adet olmayınca da iyice stres yapıp kurguluyorum

Back
X