Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargomu bekliyorum gelsin inşallahİyi günler her kese ,mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı?hangi ürünleri kullandiniz?
İnşaallahKargomu bekliyorum gelsin inşallahsiz kullandınız mı ürünleri?
Hadi bakalım inşallah gelsin cici bebeler.İnşaallahben yurt dışında kaldigim için mfk ürünlerini değil de,doktorun söylediği vitaminleri, arı sütü karışımini kullaniyorum ,3+2+3+2 günlerini değerlendiriyorum.Perşembe günü ultrasona gitdim 21mm yumurta gelişmiş,yarin kontrole gidicem çatlamiş mi baksın, çok umutluyum inşaallah ki gebelik olur
![]()
Ayy inşaallah yaaHadi bakalım inşallah gelsin cici bebeler.Haber ver bizlere de umut olsun
Canım biz de daha kullanmadık ben sipariş gelmesini bekliyorum kalan çok olmuş araştırdım uzun zamandırBende kullanmak istiyorum kızlar hamile kalan olursa ayrıntılı yazabilir mi buraya ne kullandı nerden aldı.
Kullanıp hamile kalanlar çok,doktorun Instagram hesabini inceledim,yorumlari okudum,en çokda bir arkadaşim tavsiyesi üzerine başladım,6 yıldir 2ci sonsuzluk yaşiyorum çok inaniyorum bu ay hamile kalacağımBende kullanmak istiyorum kızlar hamile kalan olursa ayrıntılı yazabilir mi buraya ne kullandı nerden aldı.
En başlica inanmak lazim kuzum,ben folic acid,d3k2 vitamini, tüm vitaminleri içeren ilaç,birde arı sütü,bal ,polen, propolis karışım kullaniyorum eşimle beraber,kendim organik satın alıp hazirladim karışimi, günde 1yemek kaşiği ac karina yiyoruz 2hafta oldu kullanalıNeler kullandınız ben macunu alıp denemek istiyorum eşimle mi kullanacağım.
İnanmak lazım şuanda inanmaya uğraşmaya zamanım yok hazır değilim
D3 k2 hangi marka aldinizEn başlica inanmak lazim kuzum,ben folic acid,d3k2 vitamini, tüm vitaminleri içeren ilaç,birde arı sütü,bal ,polen, propolis karışım kullaniyorum eşimle beraber,kendim organik satın alıp hazirladim karışimi, günde 1yemek kaşiği ac karina yiyoruz 2hafta oldu kullanalı
Aynen,bende öyle hiss ediyorum.Geçen ay klomen ovitrelle tedavisi oldum hiç bu kadar umutlu değildim,ama şimdi çok ama çok inançliyimBenim de içimde çok büyük heyecan var nedense sanki ürünü kullanınca hemen hamile kalacağım önceden hiç bu kadar istemedim galiba
Venatura vefailaç marka kullaniyorumD3 k2 hangi marka aldi
İnşaallah kuzum mutlaka haberdar edicem,her kese umut olsunLale inşallah olur canım haberdar et bizi de
Çok teşekkürler canımResmini ekledim
Nasipse bende başlayacağım yarın 3+2+3+2 yöntemi nedir?İnşaallahben yurt dışında kaldigim için mfk ürünlerini değil de,doktorun söylediği vitaminleri, arı sütü karışımini kullaniyorum ,3+2+3+2 günlerini değerlendiriyorum.Perşembe günü ultrasona gitdim 21mm yumurta gelişmiş,yarin kontrole gidicem çatlamiş mi baksın, çok umutluyum inşaallah ki gebelik olur
![]()
Regl bitdiyi güne göre değişiyor,mesela adetin 7ci-10cu-12ci-15ci-17ci-20ci günleri ilişki oluyor ,bu 3+2+3+2 kural olmazsa olmazıNasipse bende başlayacağım yarın 3+2+3+2 yöntemi nedir?