Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba . Ben kullandim eşim ile birlikte 3 ay kullandım . Öncelikle şunu belirteyim geçen sene ilk korunmayi bıraktığımız da direk hamile kaldım. Malesef düşük ile sonuçlandı miyomlarim vardı. Ameliyat oldum . O süreçte doktorum amh da bakmak istedi ve 0.33 çıktı . Ameliyattan 3 ay sonra direk tüp bebek dedi. Yaşım da 36 çünkü . O 3 aylık süreçte kullandık mfk ürünlerini . Şubat'ın başında bitti. Ben mayisda hamile olduğumu öğrendim. Bilemiyorum açıkçası mfk urunleri mi etkili oldu yoksa olacağımı vardı çünkü öncesini söyleme sebebim geçen sene de çok fazla denemeden hamile kalmıştım. Bir yandan da dediğim gibi sonrasında yaptırdım tahlillerde amh çok düşük çıkmıştı . Doktorlar ki birkaç doktor dogalyolla gebe kalman çok zor demisti . Ve ben doğal yolla kaldım.
Öteki taraftan kullanmanın bir sakincasi olmadığını düşünüyorum . Bir sürü vitamin ve mineral sonuçta . Ürünleri kullanırken çok yoğun olarak çalışıyorduk. Çok dinç tuttu eşimi de beni de. Kışın hiç grip bile olmadık . Bize iyi geldi açıkçası . Mfk almadan önce bende senin gibi forumları çok okumuştum. Memnun kalırsam yazarım diyordum görünce mesajı fırsat okuyan herkesle paylasmak istedim.