Mfk kullanıyorum reglim geçikiyor ve stres yapıyorum

İyi yapmışsın canım sağlıkla kucağına al Semra kahriman nasıl çok yoğun mu ilgileniyor mu fiyatlar nasıl kaç yumurtan toplandı ben de tüp bebek düşünüyorum ilki tutmadı
Semra hoca doğrudan muayeneye gelmiyor. Orada bölüm başkanı görüşme talep edersen görüşebilirsin normalde diğer doktorlar ilgileniyor. Ama ilaçları ayarlayan kendisi. Birçok doktor seninle ilgileniyor. Yücel hoca en çok tercih edilen. Benim transferi de Yücel hoca yaptı.

Üç yumurta toplandı üç embiryo oluştu genetiğe gönderdik. Bir tanesi down sendromlu bir tanesi monozomili geldi. Sadece bir tanesi sağlıklı geldi onu da transfer ettiler tutundu. Şansım yüzde 50 idi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz.

İyi yapmışsın canım sağlıkla kucağına al Semra kahriman nasıl çok yoğun mu ilgileniyor mu fiyatlar nasıl kaç yumurtan toplandı ben de tüp bebek düşünüyorum ilki tutmadı
Benim amh 0.5 idi. Beklemenin bir anlamı yoktu eğer yaşın genç ise çözümü daha kolay olur en zoru ileri yaş oluyor Allahtan ümid kesilmez sabır imandandır güzel olur sonu inşallah

Kızlar merhaba mfk ürünlerine bende başladım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum normalde döngü 27 gündür ama maalesef benim düzenimi bozdu reglim gecikiyor test yapıyorum negatif regli olamayınca busefer stres yapıorum ürünleri bir ay kullandım ikinci ye basladım ama cok endişeliyim benim regli düzenimi bozdu sizcce ürünleri bırakmalımıyım
Ben de ürünleri gecen sene 2 ay kullandım bende de 10 gün gecikme yapmıştı sonra bıraktım. Gebelik de oluşmadı..

Merhabalar Semra hocadan memnunmusunuz acaba?
Semra Kahraman hoca doğrudan hasta bakmıyor talep ederseniz bakar ama. Semra hoca her öğlen doktorlarla toplantı yapıp dosyaları tek tek kontrol edip ilaçları ayarlıyor. Onun tedavisi ile hamile kaldım memnunum tabi hocaların hocası kendisi.

Merhaba ben de Haziran ayında kürtaj oldum sonra Ağustos gibi ilk adetimi gördüm sonra advictor fodega bir de woman plus kullanmaya başladım. Advictoru düzenli kullanmadım ama ilginçtir geçen ay adetim gecikti bi kaç gün tekrar kullanayım dedim adet oldum hemen. Bu ay da çok fazla gecikti normalde de düzenli değil gününde olduğum sayılıdır ama uzun zamandır bu kadar düzensiz olmadı. Anlamadığım düzenliyor mu ya da kullanmayınca bir şeyleri mi bozuyor… Şimdi kafam karışık acaba başlasam mı tekrar bıraksam mı bilemedim. Adet olmayınca da iyice stres yapıp kurguluyorum

Semra Kahraman hoca doğrudan hasta bakmıyor talep ederseniz bakar ama. Semra hoca her öğlen doktorlarla toplantı yapıp dosyaları tek tek kontrol edip ilaçları ayarlıyor. Onun tedavisi ile hamile kaldım memnunum tabi hocaların hocası kendisi.
Merhaba Sizin takipli hocanız kimdi acaba ? Semra hocanın direk bakmadığını biliyorum da normal takiplerinizi kim yapmıştı ?

Back
X