Mfk takviyeleriyle 1 ayda gebe kaldım

Eşime test bir daha yaptirmadik direk tüp bebek sürecine geçtik sağlıklı pgt den normal gelen embiryomuz oluştu Allaha şükürler olsun ki transfer için iyileşmeyi bekliyorum şu an da belki size şifa olur faydalı olur ben denedim ama bizde olmadi hamilelik siz de belkide olur fayda gören baya insan var ben de çok araştırıp kullandım eşimle beraber her tedavinin her insana farklı fayda ve zararları olabiliyor bu surecte ben şöyle düşündüm herseyi deneyeyim olmazsa tüp bebek deneriz o yüzden sırasıyla asilama mfk ve tüp bebek denedik

Biz gunde 12 hap yutuyorduk gerçekten bnde tedirgin olmuştum sizin gb ama bise olmadi hatta karaciğer degerlerime de bakilmıştı bnm onlarda normaldi ama herkeste aynı olur mu bilmiyorum dediğim gibi sağlık sorunu yasamadim değerlerim yukseldi ama hamile kalamadim inşallah size şifa olur bilseydim direk tüp bebek e geçerdim zaman kaybi oldu bnm için umarım sizde ise yarar
Bu arada mfk kullanirken cikolata kıstım kuculmustu ama 3 ay ara verdim eski haline döndü
merhaba idrar renginizde değişiklik farketmişmiydiniz

Merhaba sorunuzu gorunce bizde kullandik yanitlamak istedim Biz eşimle 3 ay kullandık yan etki yaşamadık degerlerim yükseldi ama hamile kalamadim şu an tüp bebek surecindeyim
Merhaba Mfk takviyesi bende kullanıyorum daha adetime var test yapmadım ama belirtilerim var ilacı içmeye devam etsem mi acaba bişey olur mu diye endişeliyim bu aşamada bu içerikte takviye almak bir sıkıntı oluşturur mu fikriniz varmı acaba

Merhaba Mfk takviyesi bende kullanıyorum daha adetime var test yapmadım ama belirtilerim var ilacı içmeye devam etsem mi acaba bişey olur mu diye endişeliyim bu aşamada bu içerikte takviye almak bir sıkıntı oluşturur mu fikriniz varmı acaba
Bitkisel içerikleri var mfk ya sorun nolur nolmaz ya da kendi dr nuza sorun bu durumu

Beş yıllık evliyim iki boş gebelik bir dış gebelik yaşadım yumurta rezervim düşüktü 25 yaşında 35 yaşında bir bayanın değerlerindeydim Mehmet Fatih Karslı mfk hocam ile tanıştık başlangıç paketi takviyelerini kullandığım ilk ayda gebe kaldım 14 hafta beş günlük yani üç ay 13 günlük mfk gebesiyim bugün Mehmet hocamız tarafından muayenemiz oldu bir kız çocuğumuz olacağını öğrendik çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hiçbir risk görünmüyor Mfk hocam güler yüzlü eğlenceli sorduğumuz tüm sorulara açıklayıcı ve sabırlı bir şekilde cevap veren bizim heyecanımıza ortak olan dalında çok başarılı bir hekim eşimle birlikte Mehmet hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum hediyeniz için ayrıca teşekkürler
Kliniği merde acaba Ankara’da mı

Merhabalar azospermde de etki edermi ki ürünler
Azosperm için kullanmıştık 3 sene önce. Tese den başka çare yok malesef azosperm için. önce celalettin peruda tesavi gördük baktık para tuzağı, sonra mfk kullandık. En son tese ameliyatı oldu eşim ve 2 tane sperm bulundu o spermlerde neredeyse ergenlik yıllarından kalan spermlermiş siz düşünün. Sperm sayı azlığı varsa ilaç evet etkili ama azosperm vakasında direkt tese olun ama ehli bir doktora. Ben bu sayede inşallah bebişimi kucağıma alacağım 🥹

Back
X