Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.Mfk ürünlerini deneyip hamile kalan var mı ilk tüp bebek tutmadı bu yöntemi araştırıyorum kullanan var mı
Darısı başıma inşaallah sorununuz neydiMerhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Amin Inslalh cnm. Sorunum sol tüpüm tikali olmadi ve yumurta rezervimin az olmasiydiDarısı başıma inşaallah sorununuz neydi
Benim de yumurta rezervim az amh 0.52 sizin nasıldı sizin adınıza çok sevindimAmin Inslalh cnm. Sorunum sol tüpüm tikali olmadi ve yumurta rezervimin az olmasiydi
3.60 gibi bir degerdi tam hatirlayamadimBenim de yumurta rezervim az amh 0.52 sizin nasıldı sizin adınıza çok sevindim
Az değil sizin3.60 gibi bir degerdi tam hatirlayamadim
Tek tarafli cnm. Sol tüpüm tıkalı oldugu icin bna asilama yaparken az demişlerdiAz değil sizin
Olumlu sonuç almana sevindim canımTek tarafli cnm. Sol tüpüm tıkalı oldugu icin bna asilama yaparken az demişlerdi
Canım bende instagramda gördüm bir umut inanasım geliyor niye ise çok da güven vermiyor gibi. Gerçekliği var mı bende merak ediyorumDarısı başıma inşaallah sorununuz neydi
iki ay kullanmak gerekiyormuşCanım bende instagramda gördüm bir umut inanasım geliyor niye ise çok da güven vermiyor gibi. Gerçekliği var mı bende merak ediyorum
Ben başladım bu ay,olumlu sonuç alanlar çok, inşaallah bende pozitifi görürümCanım bende instagramda gördüm bir umut inanasım geliyor niye ise çok da güven vermiyor gibi. Gerçekliği var mı bende merak ediyorum
Merhabalar bende MFK yöntemini araştırıyorum nasıl kullanıldığı ne yapıldığı konusunda bilgi almak istiyorum.bu yöntemi yaptıktan sonra hamile olduğunuzu okudum çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.adetten sonraki 3.gun 2.gun olarak mı ilişki oldu yoksa bu günler adamıydı.birde eş paketini nasıl kullandınız günde kaç kere ne ölçüdeMerhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Merhabalar bende MFK yöntemini araştırıyorum nasıl kullanıldığı ne yapıldığı konusunda bilgi almak istiyorum.bu yöntemi yaptıktan sonra hamile olduğunuzu okudum çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.adetten sonraki 3.gun 2.gun olarak mı ilişki oldu yoksa bu günler adamıydı.birde eş paketini nasıl kullandınız günde kaç kere ne ölçüde
Adet bittikten bir gün sonra ilişki olacak yani.birde bu kapsülleri ne zaman kullanmaya başladınız adetten sonramı acaba yoksa aliralmazmi.son olarak hamile kaldınız mı acabaAdetin 9 unda bitti diyelim. 10 unda iliski olacak 3 gün ara vereceksin 13unde iliski olacak 2 gün ara vereceksin 15 inde iliski
10
13
15
18
20 bu sekilde
Benm aldığım paket kapsül şekildeydi. 4 adet kutu vardi. 1 er saat arayla her kutudan bir kapsulu bir bardak su ile içtik hem esim hemde ben