Mfk yöntemi deneyip hamile kalanlar

baktım ama çok az yazan olmuş ben amh düşüklüğü için bakıyorum

Mfk ürünlerini deneyip hamile kalan var mı ilk tüp bebek tutmadı bu yöntemi araştırıyorum kullanan var mı
Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.

Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Darısı başıma inşaallah sorununuz neydi

Merhaba kızlar,
MFK yöntemini bende denemek istiyorum 5 yıldır evliyim bende sorun yok eşimde varikosel var...
Fakat Spermlerde bir sıkıntı yok ve ameliyat öncesi bu yöntemi denemeyi istiyorum Eş Paketini almak istiyorum ama acaba bu eş paketi denilen nasıl birşey? İceriği nedir? 1 Aylık mıyıdr bu 500 gr yazıyor ? beni aydınlatırsanız cok sevinirim hani cok ucuzda değil

Kizlar bnce ürünlerin içeriğine bakın içinde bulunanlar neye iyi geliyor araştırın ve kendinizdeki sorun ile bağdaşan içeriği varsa ya onu alın yada almayın. Baska firmalarin ürettiği birçok takviye var. Bu tür şeylere şans verilecekse bu sekilde arastirma yapilip kullanilmasi taraftarıyım. Ben sahsen oyle yapiyorum. Ornek olarak pkos a inositol fayda sağladığına dair çok onceden bilgi okumuştum. Yanlis hatirlamiyorsam yabanci bir makaleydi. Gyninositol diye bir takviye de var mesela. Mfk nin da advictor ürünü var iceriginde inositol var. Arastirmak en doğrusu. Ne istersek onu yapmakta özgürüz sonuçta. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun 🤲

Merhabalar bende MFK yöntemini araştırıyorum nasıl kullanıldığı ne yapıldığı konusunda bilgi almak istiyorum.bu yöntemi yaptıktan sonra hamile olduğunuzu okudum çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.adetten sonraki 3.gun 2.gun olarak mı ilişki oldu yoksa bu günler adamıydı.birde eş paketini nasıl kullandınız günde kaç kere ne ölçüde

Merhabalar bende MFK yöntemini araştırıyorum nasıl kullanıldığı ne yapıldığı konusunda bilgi almak istiyorum.bu yöntemi yaptıktan sonra hamile olduğunuzu okudum çok sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.adetten sonraki 3.gun 2.gun olarak mı ilişki oldu yoksa bu günler adamıydı.birde eş paketini nasıl kullandınız günde kaç kere ne ölçüde

Adetin 9 unda bitti diyelim. 10 unda iliski olacak 3 gün ara vereceksin 13unde iliski olacak 2 gün ara vereceksin 15 inde iliski
10
13
15
18
20 bu sekilde
Benm aldığım paket kapsül şekildeydi. 4 adet kutu vardi. 1 er saat arayla her kutudan bir kapsulu bir bardak su ile içtik hem esim hemde ben

Adetin 9 unda bitti diyelim. 10 unda iliski olacak 3 gün ara vereceksin 13unde iliski olacak 2 gün ara vereceksin 15 inde iliski
10
13
15
18
20 bu sekilde
Benm aldığım paket kapsül şekildeydi. 4 adet kutu vardi. 1 er saat arayla her kutudan bir kapsulu bir bardak su ile içtik hem esim hemde ben
Adet bittikten bir gün sonra ilişki olacak yani.birde bu kapsülleri ne zaman kullanmaya başladınız adetten sonramı acaba yoksa aliralmazmi.son olarak hamile kaldınız mı acaba 🙂

İlk mfk Instagram da gördüğümde paylaşım yapan hoca ilişki şeklini d vitaminini balık yağını folat(yani folik asitin ham maddesi gibi düşünün ıspanağı fln ) öneriyordu folik asitte içebilirsiniz ama yeşil sebzeler tüketin diyordu ben o sıralarda tüp bebek hazirligindaydim ilk transferim tutmadı ikinci için bir ay ara vereyim dediğimde görmüştüm hocayı o ay onun dediği şekilde beslendim kapalı gıdadan uzak yürüyüş ilişki dediği gibi yaptım tutmadı bende sonra birkaç yerle bal satan propolisli yavaş yavaş anlaştığını yönlendirme yaptığını gördüm videolarında canlı yayınlarında ben bu şekilde şekil değiştirdiği için bıraktım takibi falan zaten tutmamisti bende ama şöyle birşey var belki dediği şekilde beslenmem doğal silkusle transferimi yaptılar ise yaradiysa beslenme şekli orda yaradi onun dışında bu duyduğum eşli eşsiz karışımları zamanla anlaşarak yaptı sanırım benimde hoşuma gitmedi bu durum oyuzden takibi flnda bırakmıştım

Back
X