ben kızımda yaşamıştım aynı şeyi...her gün yürüyordum yinede bişey yoktu...en sonunda doktorum suni sancımı sezeryanmı dedi ben sezeryanı tercih ettim ve sezeryanla doğum yaptı m güzelim...bence çok bekleme yaaa...allah korusun herşey olabilir...doktorunla bir daha konuş...arkadaşlar çoooooooooooooooookkk büyük bir sıkıntıda olduğum için yeni bir başlık açtım.bugun itibariyele 40hafta 4 günlük hamileyim.kısmetse bir oğlum olacak ama bende tık yok.herşey sanki bebek hiç gelmeyecek gibi devam ediyor.dr.41 hafta sonuna kadar bekleyip ilk olarak suni sancı deneyecek.bebeğin pozisyonuyla ilgili bir sorun yok.ama tam aşağı inmemiş.bu nedenden rahimde açılmada yok.dr.sadece rahim yumuşamış dedi.her gece bir saat yürüyorum hurma yiyorum.bana bir hal çare söyleyin aranızda tecrübe ve deneyimlerine güzvenen bu tarz bir gebelik geçiren varsa bana yardım etsin akıl versinnn ne olurrrrrr...ayrıca rahimde hiç açılma yokken suni sancının faydası oluyormu gerçeken açılma oluyor mu???? yardımm lütfeennnnn................. senağlama
Canim Cinsel iliski (spermler)sanciyi tetikliyormus birde öyle dene istersen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?