Miaselinam'ın Diyet Günlüğü :))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Daha önce sigara günlüğü açmıstım şimdide diyet günlüğü açacağım. değişim şart diyenlerdenim :))
sigarayı bıraktım ama şimdide kilo ve selülüt var. su kiloları vereyim ilk işim selülüt tedavisinede başlamak olacak.

Geçen sene 1,5 aylık bir dönemde 65 kilodan 58 kiloya düşmüştüm daha sonrada biraz yemeklerime özen göstermekle beraber 55 kiloya inmiştim. suan tekrar düğünden sonra 58 kiloya geri geldim. :(( ideal kilom 52 iymiş . bunu doktor söylemedi ama internetteki hesaplayıcılardan filan hesapladım. fakat ben hep kendimi bildim bileli balık etli kalın kemikli kısa boyluydum.
boyum 162 civarı. kilom 58 .

kahveyle zayıflayan kişi cok var çevremde. çok ta güzel kilo verdiler. bir kaç gündür protein ağırlıklı besleniyorum.
bugünden itiabarende hem protein ağırlıklı beslenerek kilo vereceğim hem sekersiz sade kahve içerek iştahımı kesip yağ yakımını daha da hızlandıracağım.

gelelim bugün sabah ne yaptığıma :

1 su bardağı sütle güne başladım ve hala tokum.
işe 09,30 da geldim ve bir fincan sekersiz sade kahve içtim hala tokumm.
saat 11 -12 gibi genelde kahvaltı ederim yada sabah 7 de. o yüzden sabah 7 kahvaltısını bugün kaçırdığım için saat 12 de kahvaltı gibi birşeyler yapabilirim hafif. muhtemelen yumurta ve yoğur yiyeceğim.

dün aksam hiç birsey yemedim. bir mandalina ve kahve ile geçirdim .
sabah kalktığımda yoğun bir baş ağrısı mevcuttu. ne zaman aksam birşey yemeden yatsam yeteri kadar , ertesi gün migrenimi tetikliyor.

sabah kalktıığımda pide yedim kıymalı sadece bir adet.
öğlenleyin tavuk yedim mangal yanında hiç birsey yemedim ekmekte dahil.
aksam saat 17:52 ve bir kahve içtim sade şekersiz bes dk sonrada bir dilim domates bir kasık yoğurt ve bir kaç tutam roka yedim.
suan için tokum. canım hiç birsey yemek istemiyor.
henüz tartılmadım. en son 58.6 ıydı kilom. bakalım yarın sabah tartıda kaç göstereceğim.
belki aksam yatmadan bir su bardağı süt ya da bir kutu activia yerim.

uzun zamandır yazmıyorum kızlar cok üzgünüm bu yüzden dolayı :(

rejimime kaldığım yerden devam ediyorum.
yalnız son iki gündür mozaik pasta yapmıstım ondan birer dilim yiyorum günde. malum o da cok yağlı ya. bu yüzden diğer öğünlerimi epey azalttım yok denecek kadar.

sürekli protein ve sebze ağırlıklı et ağırlıklı beslendim son üç gündür.
sekersiz kahve içtim iştahımı kestim bol bol.
salata yemeyen ben artık salata alıyorum yemeklerin yanında.

dün öğlen kısır yedim . sabah kahvaltısını normal yapmıstım.
kısır kilo aldırmıyormus bunu öğrendim.
aksamda gece yatmadan bir kase corba ve yoğurt yedim.ekmeksiz.

bu sabah kalktığımda bir kase cornfleks yedim sonrasında bir fincan light süttlü kahve ictim ama sekersiz. o beni oldukca tok tutuyor ve iştahımı kesiyor.

dün kiloma baktığımda 57,5 civarındaydı. bu öğlen tekrar bakıp buraaya not düşeceğim :))

Back
X