Erkek İnfertilitesi Microtese ve Elengo Hücre

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
slm canlarım eşim 13 haziranda microtese oldu ve bol miktarda elengo hücre bulundu yani sperm aşamasına tam gelememiş hücreler çıktı doktorlar herşeye rağmen şans dediler ve yumurtalarıma microenjeksiyon yapıldı ama bugün sonucu aldım ve tutmamış aranızda bu durumda olanlar varmı eşlerinde elengo hücre bulunup sonra normal sperm çıkanlar lütfen yardımlarınzı bekliyorum

canım benim geçmiş olsun bende seninle aynı durumdayım. bizdede elongated spermatit bulundu ve mikroenjeksiyon başarısız. ben hiç duymadım elongated spermatitle hamile kalanı. varsa hamile kalan lütfen yazsın bende çok merak ediyorum.

canlarım bende iki yıldır bunu merak ediyorum insallah olan varsa bizi duyarda buraya yazar bizde biraz rahatlarız....allah yardımcımız olsun....

arkadaşlar benim eşim de 2008 de tese den sonra elonge spermatid bulunmuştu;ve 4 aylık ilaç tedavisi
sonucunda sperm çıkışı oldu (kaan aydos hoca da tedavi gördü...)

evet canım arkadaşım larem aslında biz boşuna bekliyoruz inşallah bizim tedavilerimizde senin gibi sonuçlanır....

canım arkadaşlarım çok sağolun eşimde bir ay sonra kaan hocaya gitcek zaten onun hastası evet bu hücrelerle hamile kalan var benim merkezim genarttı orada iki kişi var hamile kalan bu şekilde kaan hocada bize demişti bu şekildede gebelik şans azda olsa var diye sonuçta allahım nasib etcekse bişeyler vesile olur laremciğim senin eşin hangi ilaçlarıkullanmıştı

tamoksifen ve endol diye ilaç vermişti eşime kaan hoca ;bizde sperm 600.000 leri gördükten sonra şimdi tekrar 0 lara indi...şükür ki 14 tüp dondurulmuş sperm var vede dond.emb. var

anladım canım inşallah bu sefet olur sizde micro tese olmuştunuz dimi benim eşimde endolu kullanmıştı bakalım bu sefer kaan hoca ne vercek bide sizin azosperm sebebiniz neydi

hormonlar gayet normal sınırlarda hiç bir anormallik yok geçen hafta yaptık en son hatta kaan by mail attı eşim ir sorun yok hormonlar açısındannnn

merhaba benim abimde mikrotese ameliyatı oldu fakat kök hücre bulamadılar.doktor yaralar kapandıktan (2 yıl) sonra isterseniz tekrar deneyin dedi.şu an için hiç bir umut yok.aynı durumda olan varsa cevaplarsanız sevinirim.:1no2:

s.a kızlar benim eşime önce azo teshisi konuldu herşey gayet normal hormonlar normallll.ilaç tedavisi ile 600.000 sper normal yoldan çıktı(daha önce mikrotesede bile bulunamamıştı) ilaçları bırakınca tekrar 0 gördükkkk ve tabi yıkıldıkkk..

şim bu gün endokrin uzmanı bir doktorla görüştüüü..hormon testlerini ve diğer raporları göstermiş...DOktor iğne önermiş ve hiç merak etme sen hipo hastasısın bu iğne ile normal yoldan bile çocuğun olur benim HıPO olan çok hastam var ve şu an normal yoldan bebek sahibi oldular demişşş.....

inş. bizlerede nasp olurrr....

laremciğim sizin patoloji sonucu ne idi bizde germ hücre aplazisi çıktı buda sperm üreten hücre yok demekmiş. sizin patoloji sonucu ne idi. bana özelden yazarmısın.internetim yok benim her zaman giremiyorum.lütfen cevap bekliyorum.

laremciğim sizin patoloji sonucu ne idi bizde germ hücre aplazisi çıktı buda sperm üreten hücre yok demekmiş. sizin patoloji sonucu ne idi. bana özelden yazarmısın.internetim yok benim her zaman giremiyorum.lütfen cevap bekliyorum.
Bizim de patoloji raporun da canlı ve ölü sperm bulunamadı yazıyor sertoli sell only yani spermatid var bukunmakta yazıyor

Back
X