arkadaşlar çok zor bir hamilelik geçiriyorum ne yaptıysam bulantılarıma çare bulamıyorum her an midem ağzımda bebeğim için herşeyi çekerim rabbim olmayanlara da nasip etsin ama 3 aylık oldu kuzum ama hala geçmiyor 3. ayında geçer demişlerdi hamileliğimin en başından beri birde nefes darlığı çektim alerjik astım var sanırım bende hamilelikte hafif olan hastalıklar bile gün yüzüne çıkarmış, öksürük de üzerine eklenince bulanan miğdemi daha da ateşlendirip istifra etmeye başlıyorum devamlı böyle 4 kilo verdim ayrıca süt ürünleri yiyip içemiyorum balık deseniz ağzıma süremiyorum doktora inşallah gidicem önümüzdeki hafta ama her an aklım bebekte ona zarar vermek istemiyorum biliyorum 3 ayına kadar benim yediklerimden beslenmiyor ama artık başlayacak yavaş yavaş lakin bende hiç bir değişiklik yok doktora gitcem ama ne yapacak ki burnumu sıkıp yedirecek hali yok ya yiyeceksin mecbur diyecek ama kendimden umudum yok yemeklerden bahsederken bile çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum sanırım benim biraz uzun sürecek bu bulantılar siz ne yaptınız ne yediniz ne içtiniz ,zencefil al kaynat iç dediler ama aktara sordum hamilelere vermiyoruz dediler eşim araştırdı netten içme dedi içimize kurt düştü tabi dışarı çıkmak zaten işkence çıkmıyorum çalışıyordum işe de gitmiyorum bulantılarım başladığından beri var mı sizin yaptığınız bişeyler bulantılar için.rabbim olmayanlara da nasip etsin bu dünyanın en güzel duygusunu. olanlarınkini de allah bağışlasın inşallah ,şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: