Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşünün Benim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?
Ben de kızıma hamileliğimde bileklik almıştım, tamamen kesmemişti ama azaltmıştı. Siz de en azından bileğinize aynı noktaya bası uygulayın, eğer rahatlatıyorsa denersiniz. İlaç almaktan daha iyi bence.
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor tüm gün mide bulantısı çekiyorum mutfağa giremiyorum düşünün Benim gibi olan var mı? İlaç kullandınız mı bi çözümü var mı ve ne zaman geçicek?
İlaç almamayı öneriyorlar.
Bulantı bileklikleri veya akupunktur denediniz mi?
Bende adet öncesi çok bulantı oluyor, kusturuyor o derece ve bu doğumdan sonra çıktı. Doğuma kadar hiç yaşamadım, doğumda önce kustum ardından doğurdum.
Ogün bugündur adet gelmeden önce kusuyorum.
Ben bu bilekliklerden denedim gecen ay. Bulantım 10 dakıkada çıt diye geçti.
Bir deneyin derim