- 16 Mayıs 2018
- 27
- 104
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim midem hiç bulanmadi o konuyu geçiyorum. 12.haftada ikili taramaydi sanırım kızımi bildi oğlum hareketliydi göremedik oğlumu 18 gibi gormustu. Çocukların pozisyonuna göre değişiyor kızım uyuduğu için gördü oğlum çok hareketli olduğu için daha geç gördü. Allah kavuştursun ben 22.haftada kaybettimArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :) nasipse kasım ayinda ikiz annesi olucam. Iki sorum var birincisi mide bulantilarim hâlâ devam bir öneriniz var mi cok kotu hissediyorum kendimiikincisi bebeklerin cinseyetini ne zaman öğrendiniz? :)
Evet benimkiler cok hareketliydi son kontrolde göremedi doktor bekleyeceğiz bakalim. Başın sağolsun canimBenim midem hiç bulanmadi o konuyu geçiyorum. 12.haftada ikili taramaydi sanırım kızımi bildi oğlum hareketliydi göremedik oğlumu 18 gibi gormustu. Çocukların pozisyonuna göre değişiyor kızım uyuduğu için gördü oğlum çok hareketli olduğu için daha geç gördü. Allah kavuştursun ben 22.haftada kaybettim
ben de 16.haftayi bekliyorum canim umarım geçer cok kotu hissediyorum artikBenim bulantılarım 16. Haftaya kadar sürdü ve sonra geçti, inşallah seninde yakında geçer.
11. Haftada birinin cinsiyetini, 12. Haftada da diğerinin cinsiyetini öğrendik.
Sağ ol canım.Evet benimkiler cok hareketliydi son kontrolde göremedi doktor bekleyeceğiz bakalim. Başın sağolsun canim![]()
Canim benim mide bulantısı doğuma kadar sürdü inşallah sen yaşamasın ben dört aylık ken öğrendim cinsiyetiArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :) nasipse kasım ayinda ikiz annesi olucam. Iki sorum var birincisi mide bulantilarim hâlâ devam bir öneriniz var mi cok kotu hissediyorum kendimiikincisi bebeklerin cinseyetini ne zaman öğrendiniz? :)
ayy doğuma kadar miiCanim benim mide bulantısı doğuma kadar sürdü inşallah sen yaşamasın ben dört aylık ken öğrendim cinsiyeti
İnşallah cnm inşallah Rabbim yüzüne güler benim şuanda birbucuk yaşında oğlum var cnm ellerinden öper ☺☺:)))ayy doğuma kadar miiinşallah gecer canim ya cok zor gerçekten allah tum annelere kolaylık versin simdi ne kadarlik bebisiniz :) benim ikizler de 4 aylikken gösterecek sanırım
oyyy daha küçükmus pasaa yerimmİnşallah cnm inşallah Rabbim yüzüne güler benim şuanda birbucuk yaşında oğlum var cnm ellerinden öper ☺☺:)))
Evet teyzesi küçük ❤oyyy daha küçükmus pasaa yerimm
ismi ne belki benim de bir tanesi erkek olur fikir olsun belki de 2 oglanEvet teyzesi küçük ❤
Bilal efe cnmismi ne belki benim de bir tanesi erkek olur fikir olsun belki de 2 oglan![]()
efe yi cok severim ikisi erkek olursa Efe&Ege koyarım belkiBilal efe cnm
İnşallah cnm sağlıkla olsun eyer kız ve erkek olursa efe kız hiraefe yi cok severim ikisi erkek olursa Efe&Ege koyarım belki
Aynen çok güzel hira kuranda geçer mirada hiraya eşlik eder yine kuranda geçen isim olurkiz kiz olursa Hira&Mira nasil sence