Mide bulantısı gebelik var mı

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
913
125
18
25
Adetime 2 gün kaldı 19 Mayıs
Belirtim hiç olmadı diyebilirim ama bugün soğuk kahve içtim hergün içtiğimiz bir içecek üstünden 7 saat geçti ama felaket midem bulanıyor kendimi çok zor tutuyorum kusma fobim var ve 3/4 gündür yoğun gazım var hamilelik planım var 3 aydır ama mide bulantısı hiç yaşamadım gebe de kalmadım kasık ağrılarım 4/5 gündür var bugün test yaptım feely marka silik çoktı güvenmedim teste bilmiyorum midem bulanıyor ve asla geçmiyor çok kötüyüm sizce gebelik varmı yoksa kahve mi dokundu

Eklentiler

• IMG_7672.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 44
çıkmış işte başka bir tane daha yap ondada ıkarsa hamişsin. bence hamişsin

Evet testler pozitif markası ne

Evet testler pozitif markası ne
Freely yalancı cıksrtıor diye duydum bilmiyorum ara ara kaşık ağrılarım var bir geliyor bi gidiyor hamile olduğumu düşünmüyordum ama bugün ki mide bulantımmacaga mı diyorum eşimde içti ama onda bişey yok rahmime ağrı giriyor çıkıyor tuhafım

Bence siz yüksek ihtimal hamilesiniz 2 test üst üste yalancı çıkmaz sanmıyorum. Rahim ağrısı oluyor zaten hamileliğin başında siz başka marka test yapın yarın

Bence siz yüksek ihtimal hamilesiniz 2 test üst üste yalancı çıkmaz sanmıyorum. Rahim ağrısı oluyor zaten hamileliğin başında siz başka marka test yapın yarın
İnsallah öyletimdir amin 3. Ay hiç ihtimal vermediğim bi ay eğer yoksa da gerçekten bilmiyorum kahve dokundu sanırım

Bu sabah Laboquick yaptım ve kocaman bir negatif arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…