- 14 Mart 2025
- 913
- 125
- 18
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Evet testler pozitifAdetime 2 gün kaldı 19 Mayıs
Belirtim hiç olmadı diyebilirim ama bugün soğuk kahve içtim hergün içtiğimiz bir içecek üstünden 7 saat geçti ama felaket midem bulanıyor kendimi çok zor tutuyorum kusma fobim var ve 3/4 gündür yoğun gazım var hamilelik planım var 3 aydır ama mide bulantısı hiç yaşamadım gebe de kalmadım kasık ağrılarım 4/5 gündür var bugün test yaptım feely marka silik çoktı güvenmedim teste bilmiyorum midem bulanıyor ve asla geçmiyor çok kötüyüm sizce gebelik varmı yoksa kahve mi dokundu
Freely olduğundan güvenmiyorum ya ihtimal vermiyorum ama kahve de dokunmuş olabilir ama bu mide bulantısı içime Kurt düşürdüçıkmış işte başka bir tane daha yap ondada ıkarsa hamişsin. bence hamişsin
başka yapFreely olduğundan güvenmiyorum ya ihtimal vermiyorum ama kahve de dokunmuş olabilir ama bu mide bulantısı içime Kurt düşürdü
Freely yalancı cıksrtıor diye duydum bilmiyorum ara ara kaşık ağrılarım var bir geliyor bi gidiyor hamile olduğumu düşünmüyordum ama bugün ki mide bulantımmacaga mı diyorum eşimde içti ama onda bişey yok rahmime ağrı giriyor çıkıyor tuhafımEvet testler pozitifmarkası ne
Yok sabah yada pzt yapcam bugün 2 tane yaptım hem gece doğru vermez bence sabah en mantıklısıbaşka yap
ben hep gece çıkardım ortayaYok sabah yada pzt yapcam bugün 2 tane yaptım hem gece doğru vermez bence sabah en mantıklısı
Bence siz yüksek ihtimal hamilesiniz 2 test üst üste yalancı çıkmaz sanmıyorum. Rahim ağrısı oluyor zaten hamileliğin başında siz başka marka test yapın yarınFreely yalancı cıksrtıor diye duydum bilmiyorum ara ara kaşık ağrılarım var bir geliyor bi gidiyor hamile olduğumu düşünmüyordum ama bugün ki mide bulantımmacaga mı diyorum eşimde içti ama onda bişey yok rahmime ağrı giriyor çıkıyor tuhafım
İnsallah öyletimdir amin 3. Ay hiç ihtimal vermediğim bi ay eğer yoksa da gerçekten bilmiyorum kahve dokundu sanırımBence siz yüksek ihtimal hamilesiniz 2 test üst üste yalancı çıkmaz sanmıyorum. Rahim ağrısı oluyor zaten hamileliğin başında siz başka marka test yapın yarın
İnşallahİnsallah öyletimdir amin 3. Ay hiç ihtimal vermediğim bi ay eğer yoksa da gerçekten bilmiyorum kahve dokundu sanırım
Teste güvenmiyorum bu test hakkında ne düşünüyorsunuzİnşallah
Yani yalancı pozitif 2 testte birden olur mu sanmıyorum benTeste güvenmiyorum bu test hakkında ne düşünüyorsunuz
Biri sabah 8 de yaptım biri öğlen 2 de güvenmedim testeYani yalancı pozitif 2 testte birden olur mu sanmıyorum ben
Bu sabah Laboquick yaptım ve kocaman bir negatif arkadaşlarAdetime 2 gün kaldı 19 Mayıs
Belirtim hiç olmadı diyebilirim ama bugün soğuk kahve içtim hergün içtiğimiz bir içecek üstünden 7 saat geçti ama felaket midem bulanıyor kendimi çok zor tutuyorum kusma fobim var ve 3/4 gündür yoğun gazım var hamilelik planım var 3 aydır ama mide bulantısı hiç yaşamadım gebe de kalmadım kasık ağrılarım 4/5 gündür var bugün test yaptım feely marka silik çoktı güvenmedim teste bilmiyorum midem bulanıyor ve asla geçmiyor çok kötüyüm sizce gebelik varmı yoksa kahve mi dokundu
İnanamıyorum ya nasıl 2 test birden pozitif çıkar biri negatif çıkar bu markaları cidden şikayet etmek ve kullanmamak lazımBu sabah Laboquick yaptım ve kocaman bir negatif arkadaşlar
Evet maalesef hiç güvenmedim zatenİnanamıyorum ya nasıl 2 test birden pozitif çıkar biri negatif çıkar bu markaları cidden şikayet etmek ve kullanmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?