- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yeşil elma benim gebelikte midemi yatıştırıyordu. Bide gün içinde yemek yiyemediğim zaman hafif meyvelerle öğün geçirerek kusmamı engelleyebiliyordum. Leblebi ve kraker yardımcı olmuyorsa ekşi elmayı deneyebilirsiniz. Biraz midenizi yakacaktır ama kusmanızı engelleyebilir10+4 hamileyim önceden bulantı vs yoktu önceden bikaç gündür yediklerimi sindiremiyorum o yüzden midem çok kötü oluyo bulanıyo yardım edin Allah için taş gibi midem geçmiyor bulantı yapıyo
Kusma olmuyor saçma bi şey yediklerim taş gibi oturuyor mideme o da rahatsız ediyor bulantı desem tam bulantı değil ama çok kötü midem yediklerimi sindiremiyorumYeşil elma benim gebelikte midemi yatıştırıyordu. Bide gün içinde yemek yiyemediğim zaman hafif meyvelerle öğün geçirerek kusmamı engelleyebiliyordum. Leblebi ve kraker yardımcı olmuyorsa ekşi elmayı deneyebilirsiniz. Biraz midenizi yakacaktır ama kusmanızı engelleyebilir
Yediklerimi sindiremiyorum taş gibi oturuyor mideme bastırmak için yersem daha kötü olur mu midem midemdekileri eritemediğim için çok rahatsız ediyor tam bulantı gibi de değil değişik ama taş gibi midem gitmiyor bişey bile yemedim akşam gündüzkileri sindiriyim diye hala çok kötüyümBulanti bazı kisilerde gec baslayabiliyor. beyaz leblebi ve tuzlu cubuk bulantiyi baya hafifletir. Havuc ve salatalik ta oyle hem bulantiyi azaltir hem yanma olursa onu engeller.Hazimsizligada faydasi olur. Ama sadece hazımsızlıktan kaynaklı bir bulantıysa kayısı suyu icin.
Bi doktorla görüşün çünkü bağırsak sorunu yaşıyor olabilirsin. Duruma bağlı olarak bir tıkanıklık var ise lavman yapılabilir bile. Hazımsızlık sorunu kötü normalde gıdalarla giderilebilir ama şuan gebeliğinizden dolayı açıkçası önerilecek yiyecekler sağlığınızı yada bebeği nasıl etkiler bilemeyiz. Büyükler genelde kabızlık için birşeyler önerir çok bilmiyorum ama haşlanmış patates galiba onlardan biriydi. Bi yeseniz tuvalete çıkabilseniz mideniz rahatlayabilir aslında. Tuvalete çıkıyor bile olsanız yeterli çıkamıyor olabilirsinizKusma olmuyor saçma bi şey yediklerim taş gibi oturuyor mideme o da rahatsız ediyor bulantı desem tam bulantı değil ama çok kötü midem yediklerimi sindiremiyorum
Oyle birsey yemeyerek cozemezsiniz . Bebegi beslemelisiniz kendinizde halsiz dusmemeniz lazım. Yogurt yemek iyi gelebilir.Salatalik da yiyebilirsinzi hazmi kolaylastirir.Anladım ben nasıl hissettiginizi.Arada bende oyle oluyorum.Bulantıdan ziyade hazmedememekten kaynaklı midede bir tuhaflık oluyor.Yediklerimi sindiremiyorum taş gibi oturuyor mideme bastırmak için yersem daha kötü olur mu midem midemdekileri eritemediğim için çok rahatsız ediyor tam bulantı gibi de değil değişik ama taş gibi midem gitmiyor bişey bile yemedim akşam gündüzkileri sindiriyim diye hala çok kötüyüm
Yedim de ekmeksiz yedim sebze yemeği patates geçmezse giderim artık doktora bu kadar kötü olmamıştım hiçBi doktorla görüşün çünkü bağırsak sorunu yaşıyor olabilirsin. Duruma bağlı olarak bir tıkanıklık var ise lavman yapılabilir bile. Hazımsızlık sorunu kötü normalde gıdalarla giderilebilir ama şuan gebeliğinizden dolayı açıkçası önerilecek yiyecekler sağlığınızı yada bebeği nasıl etkiler bilemeyiz. Büyükler genelde kabızlık için birşeyler önerir çok bilmiyorum ama haşlanmış patates galiba onlardan biriydi. Bi yeseniz tuvalete çıkabilseniz mideniz rahatlayabilir aslında. Tuvalete çıkıyor bile olsanız yeterli çıkamıyor olabilirsiniz
Aynen bulantı değil hazımsızlıktan dolayı kötü değişik salatalık yedim sade maden suyu içtim bakalm geçecek miOyle birsey yemeyerek cozemezsiniz . Bebegi beslemelisiniz kendinizde halsiz dusmemeniz lazım. Yogurt yemek iyi gelebilir.Salatalik da yiyebilirsinzi hazmi kolaylastirir.Anladım ben nasıl hissettiginizi.Arada bende oyle oluyorum.Bulantıdan ziyade hazmedememekten kaynaklı midede bir tuhaflık oluyor.
Tamam içiyorum şimdi inşallah geçersade maden suyu
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer durumunuz. Çocuğunuzda sağlıkla gelsin inşallahYedim de ekmeksiz yedim sebze yemeği patates geçmezse giderim artık doktora bu kadar kötü olmamıştım hiç
Amin teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer durumunuz. Çocuğunuzda sağlıkla gelsin inşallah
6. Haftadan beri senin anlattığınin da beteri halde yaşıyorum. Herşey kokuyor tiksiniyorum ne yesem istiğfar ediyorum artık ayakta duracak halim yok. İşin kötüsü uzun süreli rapor alamadığım için çalışmak zorundayım. Sandalyede bı o tarafa bı bu tarafa kivriliyorum. Çok zor her akşam evde ağlıyorum çok zorlanıyorum. Mideni bastıracak şeyler ye patates kraker kuru şeyler. İlaç veriyor doktorlar ama ben pek ilaç insanı değilim içmedim belki sen içersen baya iyi geliyormuş.10+4 hamileyim önceden bulantı vs yoktu önceden bikaç gündür yediklerimi sindiremiyorum o yüzden midem çok kötü oluyo bulanıyo yardım edin Allah için taş gibi midem geçmiyor bulantı yapıyo
Kuru şeyler sanki daha kötü yapıyor gibi midem taş gibi oluyo geçmiyor sindiremiyorum geçmezse gidicem doktora artık leblebi aldım mideye iyi geliyormuş inşallah geçirir salatalık yiyorum soda içiyorum ama bu kadar olmamıştı inşallah geçer bi an önce senin de hepimizin dee6. Haftadan beri senin anlattığınin da beteri halde yaşıyorum. Herşey kokuyor tiksiniyorum ne yesem istiğfar ediyorum artık ayakta duracak halim yok. İşin kötüsü uzun süreli rapor alamadığım için çalışmak zorundayım. Sandalyede bı o tarafa bı bu tarafa kivriliyorum. Çok zor her akşam evde ağlıyorum çok zorlanıyorum. Mideni bastıracak şeyler ye patates kraker kuru şeyler. İlaç veriyor doktorlar ama ben pek ilaç insanı değilim içmedim belki sen içersen baya iyi geliyormuş.
kusmayı tamam ama,elma daha kötü yapar mideyi.Yeşil elma benim gebelikte midemi yatıştırıyordu. Bide gün içinde yemek yiyemediğim zaman hafif meyvelerle öğün geçirerek kusmamı engelleyebiliyordum. Leblebi ve kraker yardımcı olmuyorsa ekşi elmayı deneyebilirsiniz. Biraz midenizi yakacaktır ama kusmanızı engelleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?