Mide bulantisi icin zofer kullanan varmi?

alyesilmor

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
37
2
611
İstanbul
Slm arkadaslar tup bebek tedavisi ile 6 haftalik hamileyim cok sukkur Rabbime ama son birkac gundur surekli midem bulaniyor cok kotu. Canim hic birsey yemek istemiyor. Dr.'um zofer diye bir ilac verdi ama sadece cok zorda kalirsan ve kusman oldugu zaman al dedi miden bulandiginda alma dedi. Bende o yuzden almaya korkuyorum hatta hic kullanmadim ama cok kotuyum. Aranizda bu ilaci rahatlikla kullanip faydasini goren varmi ?

Galiba bu ilaci kullanan yok!
meraba bende kullanıyorum şuan hatta önce zofran diye bi ilaç kullandım
sonra eş değerde zoferi verdi doktor 12+3 günlük hamileyim bende korkarak içiyorum ama doktorum güvenle içebilirsin dedi
şimdilik bi sorun yaşamadım umarım hiç olmaz ama içmesemde olmuyo kıvranıyorum hiçbişey yiyemiyorum
içmek zorunda kalıyorum

Ben 7. Haftamdan beri kullaniyorum su an 19. Haftadayim. Ilaci birakmaya calistigim her seferinde cok kotu oldum bulantim ve kusmam kotuydu ve hicbirsey yiyemiyordum. Bu ilac sayesinde iyiyim, yiyip icebiliyorum. Gunde 1 tane kullaniyorum. Ben abd deyim, ve buradaki drlar hicbir zarari olmadigini soyluyorlar. Cok kotuysen bence ilaci ic.

bende 7. haftamdan beri zofran kullanıyorum zoferin yan ürünü.kendi doktorum kesinlikle kullanmamamı söyledi ama başka bir kadın doğum uzmanı da kullanmamı önerdi.başka çarem yok kullanmak zorundayım.kullanmadığım zaman hastaneye yatırıyorlar yemiyorum içmiyorum durmadan kusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…