Mide bulantısı kusma

Aslinur2615

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
60
22
3
25
5 . Haftadan itibaren aşırı kusma bulantı var her akşam serum taktiriyorum nasıl geçer şuan 7 haftalık

Canım geçmiyor ilaç veriyor doktorlar onuda ben kullanmadım çok uyku yapıyor. Sabırlı ol az az sık sık ye mideni boş bırakma. Kuru şeyler olsun ye mutlaka.

Canım prilam kullanıyor musun? Kullanmıyorsan doktoruna söyleyip onu kullanabilirsin. Onunla bile geçmezse serum en iyi çözüm. Ben 19. haftaya kadar ne yedim ne içtim. İlaç da fayda etmiyordu, hep serum aldım. 19. Haftadan sonra azaalarak düzeldi.

Canım prilam kullanıyor musun? Kullanmıyorsan doktoruna söyleyip onu kullanabilirsin. Onunla bile geçmezse serum en iyi çözüm. Ben 19. haftaya kadar ne yedim ne içtim. İlaç da fayda etmiyordu, hep serum aldım. 19. Haftadan sonra azaalarak düzeldi.
Kullanıyorum fayda yok dayanamoyck hale geldim artık bir çaresi yokmu

ben de 6 haftadan itibaren 15. haftaya kadar her sabah kustum en az 1-2 kere. yoksa bulantıdan kendime gelemiyordum. çay peynir tuzlu yoğurt vs o tür şeyler biraz daha iyi geliyordu. maalesef çaresi az ve sık besin tüketmek. bana şekerli şeyler bulantı yapıyordu. nelerin bulantıya sebep olduğunu bulup beslenmemden çıkardım. genelde kokusuz, yağsız, tuzlu şeyler iyi geldi. ilaç kullanmadım.

şimdi 22. hafta içindeyim 15ten sonra bulantı olmadı direkt kesildi, o yüzden iyiyim bayağı. inşallah sizin de en kısa sürede bitme sürecine girer.

ben de 6 haftadan itibaren 15. haftaya kadar her sabah kustum en az 1-2 kere. yoksa bulantıdan kendime gelemiyordum. çay peynir tuzlu yoğurt vs o tür şeyler biraz daha iyi geliyordu. maalesef çaresi az ve sık besin tüketmek. bana şekerli şeyler bulantı yapıyordu. nelerin bulantıya sebep olduğunu bulup beslenmemden çıkardım. genelde kokusuz, yağsız, tuzlu şeyler iyi geldi. ilaç kullanmadım.

şimdi 22. hafta içindeyim 15ten sonra bulantı olmadı direkt kesildi, o yüzden iyiyim bayağı. inşallah sizin de en kısa sürede bitme sürecine girer.
İnşallah geçer benimde çünkü dayanılacak gibi değil 😔😔

İnşallah geçici bir durumdur. Benimde 7.haftada başladı ama az çıkarmıştım genelde bulantı oluyordu 13.haftalarda geçti diye hatırlıyorum ama bünyeye göre değişiyor kimisi doğuma kadar çekiyor umarım sizinki de geçer 🙏🏼🙏

Kullanıyorum fayda yok dayanamoyck hale geldim artık bir çaresi yokmu
Doktorum bana prilam fayda etmezse diye ab grup deniyordu sanırım bir ilac yazmıştı.Ama bana prilam yettiği kadar idare ettim almadım.Doktoe demisti cok siddetli olursa bu keslinlikle keser diye..Size doktorunuz onu vermedi mi?
Bu arada prilam ın doğru kullanım sekli cok önemli,başta fayda etmedi bana sonra eczacı doğrı kullanımı anlattı ve su an coo faydasını görüyorum.Gece yatmadan 2 tane birden alacaksınız prilamı hem asla uyku yapmıyor,hem de sabah icilenden daha cok fayda sağlıyor

Ben ilaç kullanmıyorum maden suyuna limon sıkıyorum bulantıma çok iyi geliyo deneyebilirsin

Sağlık ocağı Dr u yazar mı acaba ..ben de 7 haftalık hamileyim çok şiddetli bulantı kusma var

Benim ilk hamileligimde 9 ay sürdü bulantım,şu an 2.'ye hamileyim aynı şekilde bulantım var umarım dokuz ay sürmez 😭 prilam kullanıyorum bende icmedigim zaman dünya tesine dönüyor,bide tatlı çok dokunuyor o zaman hap bile fayda etmiyor

Nane limon içiyorum günde üç bardak etkisi çok ayni zamanda prilam da kullanıyorum deneyin isterseniz

Back
X