Mide bulantısı olmadığı halde kusan hamileler

northkid

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
460
349
23
Merhaba arkadaşlar.. 12 haftayı bitireceğiz şimdiye kadar hiç mide bulantım vs olmamıştı. Yeni yeni yediğim herşeyi çıkarmaya başladım. Sabah öğle akşam ne yesem kusuyorum. Sanki boğazımda tıkanıp kalıyor yediğin, mideme bile inmiyor. resmen açımmmmmm ve yemek yiyemiyorum bu yüzden. Var mı benim gibi olanlar veya öneride bulunabilecekler ? Az ve sık sık yemeği deniyorum. Az da olsa boğazımda kalıyor. Sanki göğsüm dolu.. açım ben yemek istiyorum yaa :(

merhaba hamilelik :anneadayı: ne güzel geç başlamış bulantılar inşallah çok sürmeden de biter.

Ben de sen gibiydim. Gercekten cok zor kimine hamilelik. Ben de yedigim ictigim her seyi çıkartıyordum. 2 gun evde 2 gun hastanede serum altındaydım. Doktorum zofer adinda bir ilac verdi. Gunde 7-8 sefer kusarken 2 kere falan kusmaya basladim ama bulantidan su icemedigim icin yine seruma devam ettim. Benimki normalden uzun surdu neredeyse 7.aya kadar bulanti ve kusma yasadim (tabi bunda sicaklarin da etkisi vardı). Umarim kisa zamanda bu donemi atlatırsın.

Ben kaçıncı haftadayım henüz bilmiyorum gittiğim doktor sadece değerime bakmak için kan istedi ultrasonda görünmüyor dedi bende kanı verdim değerim pazartesi günü 2456 çıktı ama doktora sinirlendim ilgisizlikten göstermedim yarın başka bir doktora randevu aldım. Ama sanırım bulantım başlıyor. Şu an yığıldım kaldım midem de garip şeyler oluyor. Erken mi başladı acaba.

Ben kaçıncı haftadayım henüz bilmiyorum gittiğim doktor sadece değerime bakmak için kan istedi ultrasonda görünmüyor dedi bende kanı verdim değerim pazartesi günü 2456 çıktı ama doktora sinirlendim ilgisizlikten göstermedim yarın başka bir doktora randevu aldım. Ama sanırım bulantım başlıyor. Şu an yığıldım kaldım midem de garip şeyler oluyor. Erken mi başladı acaba.

Beğenmediysen doktoru değiştir, hiç uğraşma zaten bazıları maalesef çok ilgisiz oluyor. Kişiye göre değişiyor mide bulantısı.. benim de geç başladı 12. haftamda kusmaya başladım garip şekilde yediklerim boğazıma düğümlendi hep.. bakalım ne zaman geçecek.. resmen çok açım..

bendede var o mide bulantım yok ama kusuyorum boğazımdan hava geliyor sürekli yemek yerkende tıkanıyorum hıçkıra hıçkıra yiyorum resmen doktora sordum gazdan dolayı dedi bana

Merhaba arkadaşlar.. 12 haftayı bitireceğiz şimdiye kadar hiç mide bulantım vs olmamıştı. Yeni yeni yediğim herşeyi çıkarmaya başladım. Sabah öğle akşam ne yesem kusuyorum. Sanki boğazımda tıkanıp kalıyor yediğin, mideme bile inmiyor. resmen açımmmmmm ve yemek yiyemiyorum bu yüzden. Var mı benim gibi olanlar veya öneride bulunabilecekler ? Az ve sık sık yemeği deniyorum. Az da olsa boğazımda kalıyor. Sanki göğsüm dolu.. açım ben yemek istiyorum yaa :KK43:
ayy bende s3nin gibiyim olucem artik acliktan caresini bulursan banada soyle nolur

Çaresi yok muymuşş
malesef bana bişey söylemedi sadece üşütmemeye dikkat et oda sana çok gaz yapar dedi ben şu an küçük küçük parçalarla sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum çünkü midem boş kaldığında daha çok gazım olduğunu farkettim

malesef bana bişey söylemedi sadece üşütmemeye dikkat et oda sana çok gaz yapar dedi ben şu an küçük küçük parçalarla sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum çünkü midem boş kaldığında daha çok gazım olduğunu farkettim

geçmiş olsun ya umarım kolaylıkla atlatırsın. hamilelik gerçekten kişiye özel çok değişik şeyler yaratıyor .. sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin allah inşallah

Back
X