Mide Bulantısı ve Acı Su Çıkartmalarım Ne Zaman Son Bulacak?

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
123
Antalya
Arkadaşlarım yaklaşık 8. haftamın içindeyim. Af edersiniz ama 10 gündür sürekli her sabah acı sarı yeşilimsi bir su çıkartıyorum. mide bulantısı için doktorum ilaç verdi ama sabah kalkınca atsam dahi yine de çıkartmaya devam ediyorum. Ne gece uyuyabiliyorum ne de gündüz. sürekli bir bulantı hali ve de üstüne eklenen çıkartmalarım.. ne zaman geçecek peki bu halim? yediğimden içtiğimden hatta yaşadığımdan hiç bir şey anlamıyorum :(

Andean az biraz daha sabret,
12. Haftaya doğru azalacak bulantıların o zaman gebeliğinin keyfini çıkarmaya başlayacaksın,
İlk zamanlar bazı kadınlar bu bulantıları çok şiddetli yaşıyor ne yazık ki, ben de allahım kadınlar nasıl dayanıyor bu bulantılara diyordum yapmadığım denemediğim kalmamıştı, ama 12. Haftaya girdiğimde bıçak gibi kesilmişti hatta korkmuştum bişi mi oldu diye, bulansa suç bulanmasa suç anlayacağın :)))
Bulantılar geçince çektiğin bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile canım,
O yüzden biraz sabret ve bu günler de geçicek diye düşün, sonrası bak gör o kadar keyifli ki,
sen bebeğini düşün bebeğine odaklan gerisi hikaye zaten canım.

Canım ben 15haftanin icindeyim ve hala devam.günde birden fazla oluyo.ve 12defa kustgmu bilirm.ve hala düzelme yok.bazılarinin 12.haftada gecer ama bazılarınin ben gbi devam eder.yani bünyesel.ve hc bi cözümünü bulamadm.sabretmekten bska çaremiz yok.bebislerimz iyi olsnda seve seve cekilir.

benim 16.haftalarda bitmişti şuan 33 haftalığım kusmam yok ama bulantı arada oluyor.
fakat araba yolculuğu yapamıyorum hemen çıkıyor.

Andean az biraz daha sabret,
12. Haftaya doğru azalacak bulantıların o zaman gebeliğinin keyfini çıkarmaya başlayacaksın,
İlk zamanlar bazı kadınlar bu bulantıları çok şiddetli yaşıyor ne yazık ki, ben de allahım kadınlar nasıl dayanıyor bu bulantılara diyordum yapmadığım denemediğim kalmamıştı, ama 12. Haftaya girdiğimde bıçak gibi kesilmişti hatta korkmuştum bişi mi oldu diye, bulansa suç bulanmasa suç anlayacağın :)))
Bulantılar geçince çektiğin bu sıkıntıları hatırlamayacaksın bile canım,
O yüzden biraz sabret ve bu günler de geçicek diye düşün, sonrası bak gör o kadar keyifli ki,
sen bebeğini düşün bebeğine odaklan gerisi hikaye zaten canım.

inşallah bugünleri unuttuğum günleri görürüm cnm ;)

Canım ben 15haftanin icindeyim ve hala devam.günde birden fazla oluyo.ve 12defa kustgmu bilirm.ve hala düzelme yok.bazılarinin 12.haftada gecer ama bazılarınin ben gbi devam eder.yani bünyesel.ve hc bi cözümünü bulamadm.sabretmekten bska çaremiz yok.bebislerimz iyi olsnda seve seve cekilir.

12. haftaya daha 4 haftam var yüce rabbim sen dayanma gücü ver..

benim 16.haftalarda bitmişti şuan 33 haftalığım kusmam yok ama bulantı arada oluyor.
fakat araba yolculuğu yapamıyorum hemen çıkıyor.

yarın ankaraya gideceğiz 6 saat yol. evde duramıyorum ki arabada nasıl duracağım bilmiyorum :(

inşallah bugünleri unuttuğum günleri görürüm cnm ;)

yarın ankaraya gideceğiz 6 saat yol. evde duramıyorum ki arabada nasıl duracağım bilmiyorum :(

kendi arabanla gideceksen birazda olsa rahat edebilirsin ama otobüsle falan gideceksen allah yardımcın olsun 25 km yol yapmak zorunda kalmıştım 20 haftalık gebeyken tam 3 poşet kustum ve de otobüste rezil bi durumdu benim için herkes anlayışlıydı ama ben yedim kendimi daha birdaha da yolculuğa çıkmadım.

kendi arabanla gideceksen birazda olsa rahat edebilirsin ama otobüsle falan gideceksen allah yardımcın olsun 25 km yol yapmak zorunda kalmıştım 20 haftalık gebeyken tam 3 poşet kustum ve de otobüste rezil bi durumdu benim için herkes anlayışlıydı ama ben yedim kendimi daha birdaha da yolculuğa çıkmadım.

kendi arabamızla cnm ama benim için o da farketmiyo her türlü kötü oluyorum sürekli felaket bir haldeyim.

valla benimde aynı 7 haftalık amafelaket koku olsun yemeklerden bile tiksiniyorum uyuyamıyorum bazen ama bazen şükrediyorum nerdeyse çünki anne bebek sayfalarına baktığımda piskolojim bozuluyor bazı günler azıcık iyi olsam acaba bişey mi oldu diyorum korkuyorum artık öyle sayfaları takip etmiyorum güzel şeyler içinde kötü görünce piskoloji alt üst oluyor sıkıcaz dişimi kızlar bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsunda bende minibüse binemiyorum karnım ağrıyor o günü ölüyorum sanki eşim işten gelince gidiyorum gideceğim yere

inşallah bugünleri unuttuğum günleri görürüm cnm :KK66:

yarın ankaraya gideceğiz 6 saat yol. evde duramıyorum ki arabada nasıl duracağım bilmiyorum :KK43:
bende 8 haftaya girdim ama geçer zamanla sık dişini ben yemek yiyemiyorum bile ne yiyeceğimi şaşırıyorum açım ama midem almıyor

Slm.mide bulantim benimde hala devam ediyor.yeni girip yazabildim.9arti4benim hamilelikte.inanin surunuyorum.4, 5yasinda kizim var yaklassa yanima biskuvi cikolata portakal ne yediyse tek tek kokusunu aliyorum icim kalkiyor.yapilacak tek sey sabir.bazen tukeniyor ama inancli olmak sart.allah hepimize sifa versin

Bende su an 20 +1 im ve o bulalntilari uc ay cektim cok zor gunlerdi gercekten.ama geldi gecti 17 haftadan itibaren kusmalar bitti ama eskisi gibi degilim.hala sabah kalkinca aci sari su kusuyorum ac oldugum icin ama bunada sukur. Ters bisiyler yersem aci tatli eksi agir yagli yemekler hemen cikiyor.inanmayacakiniz ama bisey itiraf edicem artik kusmaya alimisim ondanmidir rahatliyorum hosuma bile gidiyor bazen tobe tobe.meraketmeyin mutlaka geciyor bbegim sglikli dogsun baska bisiy istemem...

Ben uskufra ettim en sonunda acı bı tat geldi bu nedir ki yani korkuyorum yediklerimi çıkardım ama azda acımsı bişey kustum 2aylik gebeyim bı sıkıntımı vardır ki

Back
X